LukaKun Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar Ventoy tarzı uygulama lazım birden çok Windows kurabileceğim.
beratw59i Attopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #2 Rufus yardımcı olabilir.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.994 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 beratw59i dedi: Rufus yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Rufus birden fazla ISO eklemenize izin vermiyor ki.
beratw59i dedi: Rufus yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Rufus birden fazla ISO eklemenize izin vermiyor ki.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #4 YUMI YUMI (Your Universal Multiboot Installer), birden fazla işletim sistemi, araç ve yardımcı programı aynı USB sürücüye kurmanızı ve USB'den başlatılabilir bir multiboot ortamı oluşturmanızı sağlayan bir yazılımdır. YUMI'nin sunduğu başlıca... www.technopat.net
YUMI YUMI (Your Universal Multiboot Installer), birden fazla işletim sistemi, araç ve yardımcı programı aynı USB sürücüye kurmanızı ve USB'den başlatılabilir bir multiboot ortamı oluşturmanızı sağlayan bir yazılımdır. YUMI'nin sunduğu başlıca... www.technopat.net
beratw59i Attopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #5 Crownguard dedi: Rufus birden fazla ISO eklemenize izin vermiyor ki. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum hocam.
Crownguard dedi: Rufus birden fazla ISO eklemenize izin vermiyor ki. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum hocam.