WinuxX Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #11 notshinoaaa dedi: Tamamdır. Ventoy'u kurduysanız şimdi BIOS'a girin. Secure Boot'u kapatın. USB'yi en başa getirip tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, eyvallah sağolasın hocam.
notshinoaaa dedi: Tamamdır. Ventoy'u kurduysanız şimdi BIOS'a girin. Secure Boot'u kapatın. USB'yi en başa getirip tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, eyvallah sağolasın hocam.
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2025 #12 WinuxX dedi: Nasıl yani, Ventoy işe yarıyor diye biliyorum ve bana Ventoy önerdi Moderatör arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Rufusla mı kurdunuz siz Linux'u? WinuxX dedi: Tamamdır, eyvallah sağolasın hocam. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, vazifemiz <3
WinuxX dedi: Nasıl yani, Ventoy işe yarıyor diye biliyorum ve bana Ventoy önerdi Moderatör arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Rufusla mı kurdunuz siz Linux'u? WinuxX dedi: Tamamdır, eyvallah sağolasın hocam. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, vazifemiz <3
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 27 Haziran 2025 #13 WinuxX dedi: Nasıl yani, Ventoy işe yarıyor diye biliyorum ve bana Ventoy önerdi Moderatör arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Farklı yazılımlar ile de yazmanız mümkün olduğu için sormuştum aslında. Bu yazılımın sorununuzu çözeceğini düşünüyorsanız sorun yok.
WinuxX dedi: Nasıl yani, Ventoy işe yarıyor diye biliyorum ve bana Ventoy önerdi Moderatör arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Farklı yazılımlar ile de yazmanız mümkün olduğu için sormuştum aslında. Bu yazılımın sorununuzu çözeceğini düşünüyorsanız sorun yok.