Merhabalar. Bir sorum olacaktı konuyla ilgili. Biliyorsunuz ki Ventoy isimli bir yazılım var. Bu yazılım ile bir USB Bellek içerisinde birden fazla işletim sistemi dosyası koyabiliyoruz. Ancak bunları .iso halinde koymamız gerektiğinden ötürü bu ei.cfg isimli dosyayı iso içerisine yerleştiremiyoruz. Iso dosyasını winrar ile çıkarıp (yanlıştır belki bilmiyorum), sonra bir iso programı ile tekrar iso haline getirip koydum ancak hata verdi ekranda. Bunu nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba. Bir sorum olacaktı konuyla ilgili. Biliyorsunuz ki Ventoy isimli bir yazılım var. Bu yazılım ile bir USB Bellek içerisinde birden fazla işletim sistemi dosyası koyabiliyoruz. Ancak bunları. ISO halinde koymamız gerektiğinden ötürü bu ei. CFG isimli dosyayı ISO içerisine yerleştiremiyoruz. ISO dosyasını WinRAR ile çıkarıp (yanlıştır belki bilmiyorum), sonra bir ISO programı ile tekrar ISO haline getirip koydum ancak hata verdi ekranda. Bunu nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı acaba?
Power ISO, ISO dosyalarını açmanıza, çıkarmanıza, yazmanıza, oluşturmanıza, düzenlemenize, sıkıştırmanıza, şifrelemenize, bölmenize ve dönüştürmenize ve ISO dosyalarını dahili sanal sürücüyle bağlamanıza olanak tanıyan güçlü bir CD / DVD / BD...
Power ISO, ISO dosyalarını açmanıza, çıkarmanıza, yazmanıza, oluşturmanıza, düzenlemenize, sıkıştırmanıza, şifrelemenize, bölmenize ve dönüştürmenize ve ISO dosyalarını dahili sanal sürücüyle bağlamanıza olanak tanıyan güçlü bir CD / DVD / BD...
Atmıyor ki 300 MB sınır var, ister düzenle ister yeniden oluştur, yapmıyor. Ayrıca böyle bir şeye ihtiyacım olacağını düşünmezdim hiç, ne zaman lazım olacağı belli olmuyormuş ondan dedim.
Atmıyor ki 300 MB sınır var, ister düzenle ister yeniden oluştur, yapmıyor. Ayrıca böyle bir şeye ihtiyacım olacağını düşünmezdim hiç, ne zaman lazım olacağı belli olmuyormuş ondan dedim.