Kullandigim Windows 10 orijinal degil bu yuzden Windows 11'e yukseltemiyorum ve yakinda da Windows 10'a guncelleme gelmeyecegi icin Linux Mint'e gecmeye karar verdim. Vento'yu kurmak icin Linux olani mi secmeliyim yoksa Windows'u mu?
Hocam fotoğraftaki yerden Ventoy kurulum aracını indireceksiniz. Bu aracı kullanarak taşınabilir belleğinize Ventoy kurulumu yapacaksınız. Bu aracı hangi işletim sistemi üzerinde çalıştıracaksanız, kurulumu yapacaksanız o seçenektekini indirmeniz gerekiyor.
Sorunuzdan bağımsız anlamlandıramadığım 2 konu var.
1- Neden orijinal olmayan Windows'tan 11'e geçemeyesiniz ki onu anlamadım. Windows'u korsan olarak etkinleştirdiğiniz için mi? Windows 11'i kurup etkinleştirmeden kullanabilirsiniz, herhangi bir sorun da olmaz.
2- Linux USB belleği için Rufus da kullanabilirsiniz.
Kullandigim Windows 10 orijinal degil bu yuzden Windows 11'e yukseltemiyorum ve yakinda da Windows 10'a guncelleme gelmeyecegi icin Linux Mint'e gecmeye karar verdim. Vento'yu kurmak icin Linux olani mi secmeliyim yoksa Windows'u mu?
Sorunuzdan bağımsız anlamlandıramadığım 2 konu var.
1- neden orijinal olmayan Windows'tan 11'e geçemeyesiniz ki onu anlamadım. Windows'u korsan olarak etkinleştirdiğiniz için mi? Windows 11'i kurup etkinleştirmeden kullanabilirsiniz, herhangi bir sorun da olmaz.
2- Linux USB belleği için Rufus da kullanabilirsiniz.