Ventoy programı için Windows Pro ve Home ISO dosyaları çalışır mı?

277726

Kilopat
Makaleler
4
Windows 10 Pro ve Home ayrı ISO olarak dağıtılmıyor. İkisi aynı anda yükleniyor ama tek ISO olarak indirildiğini gördüm. Belki indirdikten sonra ayırılabiliyordur ama dosyaları bozma riskine girmek istemiyorum. Ventoy ile bu iki sürüm ISO dosyası kullanılabilir mi? Ventoy FAQ veya DOC kısmında bilgi bulamadım...

İndirdikten sonra ayırma diye bir şey yok. Windows kurulum ekranında zaten Home mu yoksa Pro mu kurmak istediğinizi size soruyor, siz seçiyorsunuz. Ayırmanıza gerek de yok zaten.

İndirdikten sonra ayırma diye bir şey yok. Windows kurulum ekranında zaten Home mu yoksa Pro mu kurmak istediğinizi size soruyor, siz seçiyorsunuz. Ayırmanıza gerek de yok zaten.

Aslında eğer istersek iki iso dosyasını ayırabiliriz diye biliyorum çünkü home ve pro diye ayrı yüklenebildiğine göre iki iso dosyasını tek iso dosyası olarak birleştirmişler. Ayrıca windows yüklemeyi bende biliyorum asıl sorum Ventoy programı için de geçerli mi onu öğrenmek istiyorum.

İki ISO dosyasını birleştirmiyorlar. Tek dosyada Home, Pro, Home Single Language bir de yanlış hatırlamıyorsam Enterprise gibi seçenekler var. Yani burada Ventoy'a tam olarak nerede ihtiyaç duyduğunuzu anlamadım.

İki ISO dosyasını birleştirmiyorlar. Tek dosyada Home, Pro, Home Single Language bir de yanlış hatırlamıyorsam Enterprise gibi seçenekler var. Yani burada Ventoy'a tam olarak nerede ihtiyaç duyduğunuzu anlamadım.

Ventoy da çalışıp çalışmadığını öğrenmeye çalışıyorum. Ventoy genel olarak tek tek iso dosyalarının çalıştığını gösteren döküman yayınlamış. O yüzden acaba ayrı ayrı koymak zorunda mıyım? Yoksa ventoy windows'ta home ve pro olarak ikisini de ayırıyor mu? Gerçi direk windows iso olarak algılayıp kuruluma geçmesi de yeterli. Dediğiniz gibi sonrasında home veya pro ekranı zaten gelecek.

Windows ISO'sunda zaten kendisi ayırdığı için Ventoy ekstra bir şey yapmayacak. Yani Ventoy'u kullanıp kullanmamanız bir şeyi değiştirmeyecek. Size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…