Merhaba. Tam olarak nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Yaklaşık bir haftadır bununla uğraşıyorum. Bu siteden indirdiğim macOS Ventura 13.2.1 created by Kleyn imajını USB belleğime yazdırdım ancak videodakinden farklı bir sürü dosya vardı Opencore EFI 0.9.0 ve bu klasörün içindekileri tam olarak nereye atacağımı bilemedim ve bir şeyler yaptım BIOS'a girdiğimde ayarları videodaki gibi yaptım ancak sadece Partition 1 gözüküyordu ancak videodakinin aksine CSM'i enabled yaparsam Partition yazmayan 2. bir seçenek çıkıyor her ikisini de denedim.
Partition 1 ile yeniden başlattığımda yeniden BIOS'a atıyor.
Diğer boot seçeneği ise missing patch hatası verip siyah ekranda kalıyor.
Selam. Bugün bir bilgisayara macOS kurmak için nasıl USB hazırlayacağınızı göstereceğim. Öncelikle bize gerekenler şunlar: - 1 adet 16 GB USB bellek. - macOS İmajı. - OpenCore EFI. - Kurulum sonrası gerekli programlar. - Balena Etcher. (İmajı yazdırmak için.) Not: Bütün sorumluluk size aittir...
www.technopat.net
Bu rehberi incele ve en baştan başla. Bir şeyleri yanlış yapıyorsun.
Selam. Bugün bir bilgisayara macOS kurmak için nasıl USB hazırlayacağınızı göstereceğim. Öncelikle bize gerekenler şunlar: - 1 adet 16 GB USB bellek. - macOS İmajı. - OpenCore EFI. - Kurulum sonrası gerekli programlar. - Balena Etcher. (İmajı yazdırmak için.) Not: Bütün sorumluluk size aittir...
www.technopat.net
Bu rehberi incele ve en baştan başla. Bir şeyleri yanlış yapıyorsun.
CSM disable olmalı bilgin olsun. BIOS'ta legacy kople devre dışı bırak. UEFI+LEGACY olmasın. UEFI olsun sadece. Muhtemelen BIOS ayarlarında hata olduğu için sorun yaşıyorsun.