OpenCore Ventura boot menüde gözükmüyor

YusufAlaca

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Sapphire rx590 Nitro+
Anakart
Asus B360M-k
İşlemci
İntel i7 8700
Merhaba. Tam olarak nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Yaklaşık bir haftadır bununla uğraşıyorum. Bu siteden indirdiğim macOS Ventura 13.2.1 created by Kleyn imajını USB belleğime yazdırdım ancak videodakinden farklı bir sürü dosya vardı Opencore EFI 0.9.0 ve bu klasörün içindekileri tam olarak nereye atacağımı bilemedim ve bir şeyler yaptım BIOS'a girdiğimde ayarları videodaki gibi yaptım ancak sadece Partition 1 gözüküyordu ancak videodakinin aksine CSM'i enabled yaparsam Partition yazmayan 2. bir seçenek çıkıyor her ikisini de denedim.
Partition 1 ile yeniden başlattığımda yeniden BIOS'a atıyor.
Diğer boot seçeneği ise missing patch hatası verip siyah ekranda kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehberi incele ve en baştan başla. Bir şeyleri yanlış yapıyorsun.

Merhaba @566156 imajı yeniden USB belleğe yazdırdım içerisinden çıkan dosyalar bu şekilde tam olarak neleri silmem gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-04 163407.png
    73,3 KB · Görüntüleme: 65
  • Ekran görüntüsü 2023-04-04 163426.png
    74,6 KB · Görüntüleme: 52
Herhangi bir ilerleme kaydedemiyorum. macOS Ventura kurulumu tarzı bir pencere gördüm seçtiğimde siyah ekrandan aşağaya hatalar aktı.

EFI Attıktan sonra gerekli ayarları yapman gerekiyor. Attığım rehberi okudunuz mu hocam? Çünkü nasıl yapacağınız yazıyor. Bu da EFI linki.

Merhaba @566156 imajı yeniden USB belleğe yazdırdım içerisinden çıkan dosyalar bu şekilde tam olarak neleri silmem gerekiyor.
Oralar ile işimiz yok, EFI'yi atın direkt USB içine.

Bu EFI'leri denersin müsait vaktinde.

Merhaba hocam, evet attığınız rehberi attığınız gün okudum bugün aynı işlemleri tekrarlıyacağım.

Siteye girdim tamamen çinceydi çeviri yardımıyla bir şeyler denedim ancak pek işime yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…