yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #81 YusufAlaca dedi: Dediğinizi yaptım Genişletmek için tıkla... Dostum zip içinden çıkan klasörün en alt dizininde .kext uzantılı bir dosya var onu OC/Kexts içine atacaksın. İzlediğin yol yanlış.
YusufAlaca dedi: Dediğinizi yaptım Genişletmek için tıkla... Dostum zip içinden çıkan klasörün en alt dizininde .kext uzantılı bir dosya var onu OC/Kexts içine atacaksın. İzlediğin yol yanlış.
YusufAlaca Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #82 Silinen üye dedi: Dostum zip içinden çıkan klasörün en alt dizininde .kext uzantılı bir dosya var onu OC/Kexts içine atacaksın. İzlediğin yol yanlış. Genişletmek için tıkla... Sanırım şuan doğru yaptım Dosya Ekleri image.jpg 83,3 KB · Görüntüleme: 32
Silinen üye dedi: Dostum zip içinden çıkan klasörün en alt dizininde .kext uzantılı bir dosya var onu OC/Kexts içine atacaksın. İzlediğin yol yanlış. Genişletmek için tıkla... Sanırım şuan doğru yaptım
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #83 Evet yeniden başlatıp görsel paylaş kextler kısmından.
YusufAlaca Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #84 Silinen üye dedi: Evet yeniden başlatıp görsel paylaş kextler kısmından. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Dosya Ekleri image.jpg 124,1 KB · Görüntüleme: 34
Silinen üye dedi: Evet yeniden başlatıp görsel paylaş kextler kısmından. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #85 Silinen üye dedi: Bu sefer Hackintool üzerinden Kextler sekmesini atın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olacak.
Silinen üye dedi: Bu sefer Hackintool üzerinden Kextler sekmesini atın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olacak.
YusufAlaca Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #86 Şu şekilde oluyor programı yükleyemiyorum çünkü ağ bağlantım yok YusufAlaca dedi: Şu şekilde oluyor programı yükleyemiyorum çünkü ağ bağlantım yok Genişletmek için tıkla... Hocalarım sonunda başardık bu serüvende bana yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim dosyaları sağdan sola taşımamıza gerek yokmuş config düzenleme uygulamasından kernel bölümüne giriyoruz ve oraya ağ kext ini atıp yeniden başlatıyoruz Dosya Ekleri image.jpg 71,6 KB · Görüntüleme: 30 image.jpg 60,2 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 10 Nisan 2023
Şu şekilde oluyor programı yükleyemiyorum çünkü ağ bağlantım yok YusufAlaca dedi: Şu şekilde oluyor programı yükleyemiyorum çünkü ağ bağlantım yok Genişletmek için tıkla... Hocalarım sonunda başardık bu serüvende bana yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim dosyaları sağdan sola taşımamıza gerek yokmuş config düzenleme uygulamasından kernel bölümüne giriyoruz ve oraya ağ kext ini atıp yeniden başlatıyoruz
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 10 Nisan 2023 #87 Zaten ağ kexti işliydi configte verdiğim kexti kullandığına dair şüphelendim
YusufAlaca Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #88 Silinen üye dedi: Zaten ağ kexti işliydi Config'te verdiğim kexti kullandığına dair şüphelendim Genişletmek için tıkla... Dediğiniz de olabilir yine de ben çok teşekkür ederim YusufAlaca dedi: Dediğiniz de olabilir yine de ben çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bu arada işlemcim i5 olarak görünüyor bunu düzeltebilir miyiz?
Silinen üye dedi: Zaten ağ kexti işliydi Config'te verdiğim kexti kullandığına dair şüphelendim Genişletmek için tıkla... Dediğiniz de olabilir yine de ben çok teşekkür ederim YusufAlaca dedi: Dediğiniz de olabilir yine de ben çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bu arada işlemcim i5 olarak görünüyor bunu düzeltebilir miyiz?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 12 Nisan 2023 #89 Buna bakabilirsiniz. GitHub - corpnewt/CPU-Name: Small py script to change the CPU name in About This Mac by leveraging functionality in Acidanthera's RestrictEvents Small py script to change the CPU name in About This Mac by leveraging functionality in Acidanthera's RestrictEvents - corpnewt/CPU-Name github.com
Buna bakabilirsiniz. GitHub - corpnewt/CPU-Name: Small py script to change the CPU name in About This Mac by leveraging functionality in Acidanthera's RestrictEvents Small py script to change the CPU name in About This Mac by leveraging functionality in Acidanthera's RestrictEvents - corpnewt/CPU-Name github.com