Ventus Silver Intel i3-12100F GTX 1650 4 GB sistem alınır mı?

dex000

Hectopat
Daha fazla  

Bu bilgisayar alınır mı? YouTube'dan baktığımda performansının yeterli olduğunu düşünüyorum. Çoğunlukla CS:GO oynayacağım. Aslinda 8K civarı bir bütçem var ve sahibinden ikinci el almayı düşünüyordum.
8-10k arası bütçem var, alınabilecek PC önerir misiniz yoksa yukarıdaki yeterli mi fiyatına göre?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ventus Silver Intel i3-12100F GTX 1650 4 GB sistem, genel olarak CS:GO gibi oyunlar için yeterli olacaktır. Bu sistem, orta seviye bir oyun bilgisayarı olarak kabul edilir ve CS:GO gibi daha düşük sistem gereksinimlerine sahip oyunları rahatlıkla kaldırabilir. Seçim size bağlı

10 bin lira butcesi varmis bin lira daha fazla verip 11 bin liraya i3-12100F RX 6600 var. Ekran karti daha iyi oluyor. Tabii bu sisteme gore fiyat farki var.

Son düzenleme:

Yani bence de yeterli olacaktır. Normalde 6-8k arası ikinci el alacaktım ama sanki bu daha mantıklı ve sağlıklı olur.

10 bin lira butcesi varmis bin lira daha fazla verip 11 bin liraya i3-12100F RX 6600 var. Ekran karti daha iyi oluyor.

Seçimden sonra fiyatlarda ne gibi değişiklik olur sizce? Eğer ciddi anlamda artış olabilirse babamı ikna etmem lazım seçime kadar.

Yani bence de yeterli olacaktır. Normalde 6-8k arası ikinci el alacaktım ama sanki bu daha mantıklı ve sağlıklı olur.

Bazen sadece bir oyun icin bilgisayar aliniyor ama sonradan baska oyunlar oynayasin geliyor bunu da dusun derim.

Bilmiyorum. Bence fiyatlar artar. Bir sure sonra duser.

CHP = 1 dolar 24 TL AKP = 1 dolar 29 TL gibi bir fırlayış olacak

Bazen sadece bir oyun icin bilgisayar aliniyor ama sonradan baska oyunlar oynayasin geliyor bunu da dusun derim.

Bilmiyorum. Bence fiyatlar artar. Bir sure sonra duser.
Yani farklı oyunların verdiği fps değerlerine baktığımda orta ayarlarda rahatlıkla oynatır gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…