Ventus Silver Intel i3-12100F GTX 1650 4 GB sistem alınır mı?

PSU değişmeli hocam en azından DeepCool PK550D gibi bir modelle değişmeli.

PSU değişmeli hocam en azından DeepCool PK550D gibi bir modelle değişmeli.
Sitenin özelleştir kısmından değiştirilmiyor. Ya da ben bulamadım. Başka bir pc mi bakmam gerek o zaman

Sitenin özelleştir kısmından değiştirilmiyor. Ya da ben bulamadım. Başka bir PC mi bakmam gerek o zaman.

Hocam RTX 3060 diye mi onu istiyorsunuz? Arc olan var o ekran karti da iyi hem daha ucuz hem FSP PSU kasa Vento.

Son düzenleme:
Hocam RTX 3060 diye mi onu istiyorsunuz? Arc olan var o ekran karti da iyi hem daha ucuz hem FSP PSU Vento kasa SSD 1 TB.

Arc olana henüz bakmadım hocam. Diğerinin FPS testlerine baktığımda yeterli gibiydi o yüzden yazdım. Arc olana bakacağım şimdi.

Hocam bu sistemin i3 13100F halinin FPS test videolarına baktım. 12K civarı bütçe ayırmıştım işlemciyi 13100F yaparak alabilirim. FPS değerleri daha iyi olmasına rağmen neden fiyatı neden bu kadar uygun anlamadım.

Son düzenleme:

Arada oluyor öyle şeyler.

Hocam bu sistemin i3 13100F halinin FPS test videolarına baktım. 12K civarı bütçe ayırmıştım işlemciyi 13100F yaparak alabilirim.

@550519

Az daha bütçe artarsa RX 6700 sistemlere bakılabilir bence. @messinicocugu

Az daha bütçe artarsa RX 6700 sistemlere bakılabilir bence. @messinicocugu

Eğer işlemciyi 13100F yaparsam bütçe kalmıyor 12K civarına çıkıyor. Ama eğer dokunmazsam işlemciye 1-1.5k civarı bütçe artıyor hangisini yapayım?

Arc ekran kartını daha önce pek görmedim. Optimizasyon konusunda ve yazılımsal olarak sıkıntı çıkarabilir mi bir zaman sonra? Arc A750 yerine RX6600 ve RTX 3060 tercih edilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…