Ventus XS OC Edition 1650S fanları durmuyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1650 Super, Ryzen 3 3100
Çoğu ekran kartında belli bir dereceye kadar fan açmıyor ama benim ekran kartımda fanlar sürekli dönüyor. Gece oyun indirirken bu fan sesleri beni rahatsız ediyor. Bu ekran kartı fanlarını nasıl otomatiğe alabilirim? Ekran kartım MSI Ventus XS OC Edition 1650S.

Son düzenleyen: Moderatör:
afterburner tarzı programlar kullanıyor musunuz ordaki fan hızı ayarları ile oynamış olabilirmisiniz

after burner ayarları fan sekmesinden istediğiniz dereceye kadar fan hızını ayarlayablrsiniz

Radeon Ayarları > Performans > Ayarlanıyor > Ayarlama Kontrolü (Manuel) > Fan Ayarı (Etkin) > Sıfır RPM (etkin)
Bu adımları takip edersen ek bir yazılım kurmadan işini görmüş olursun.

Afterburner tarzı programlar kullanıyor musunuz oradaki fan hızı ayarları ile oynamış olabilir misiniz?

Afterburner ayarları fan sekmesinden istediğiniz dereceye kadar fan hızını ayarlayablrsiniz

En düşük 23 oluyor fan hızı.

Kart NVIDIA reis.

Pardon arkadaşlar 1650S'i okumamışım MSI Afterburner bırakalı bayağı oldu ama orada da manuel fan ayarının minimum değerini mevcut derecenin altında tutup sessizliği sağlıyordum. Eğer bu işe yaramıyor ise kart üreticisi fan alt devrini sınırlandırmış olabilir işlemci fanlarında olduğu gibi.

Fan hızı 0'a alınmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…