Dün kendime Vestel Venüs V4 aldım ama aklımda bir soru var. J7 Prime mı almak daha mantıklı?
Vestel'de MT6737 yonga seti var ama 1280x720 ekranı var yani birbirlerini performans konusunda dengelemektedir diye düşündüm. Bazı izlediğim testlerde SD 435'ten daha performanslı olduğunu gördüm. Peki Vestel V4, J7 Prime'dan daha mı performanslıdır? Siz olsanız hangisini alırsınız?
Depolama hakkında görüsüşünz nedir? Bu son yıllarda 16 GB pek rağbet görmüyor ama telefonu dün aldım, oyun da oynadım. Bi kasma sorunu ile karşılaşmadım.
16 GB klasik bir insan için yeterli bir depolama. Telefon kullanılır mı derseniz, oyun için kullanılmaz. PUBG Mobile indirip orta ayarlarda oynamaya çalışırsanız ne dediğimi anlarsınız.
Aldıysanız ve eğer değiştirme şansınız yoksa iyi günlerde güle güle kullanın, aynı bütçe ile daha iyisini alabilir miydim diye bakmayın. Tabi ki her donanım için aynı bütçe ile illa ki daha iyi bir ürün olacaktır. Boşu boşuna kendinize eziyet etmeyin siz alırken belli bir bakış açısı varmış kafanızda dolayısı ile içinize sinmiş, boş verin gerisini.