3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 25 Nisan 2022 #1 Telefonu sıfırladigimizda kurulumda Wi-Fi aglari gozukmuyor ve kurulum yapamıyoruz. Ne kadar sifirlasak da nafile. ROM yuklemek sorunu çözer mi? Ve bu telefona nasıl ROM yukleyebiliriz?
Telefonu sıfırladigimizda kurulumda Wi-Fi aglari gozukmuyor ve kurulum yapamıyoruz. Ne kadar sifirlasak da nafile. ROM yuklemek sorunu çözer mi? Ve bu telefona nasıl ROM yukleyebiliriz?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 25 Nisan 2022 #2 Wi-Fi entegresi veya kartı arızalı olabilir mi? Sonuçta en son Android 7 ile çalışan bir cihaz. ROMu Vestellerde nasıl yüklenir bilmiyorum.
Wi-Fi entegresi veya kartı arızalı olabilir mi? Sonuçta en son Android 7 ile çalışan bir cihaz. ROMu Vestellerde nasıl yüklenir bilmiyorum.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 25 Nisan 2022 #3 Silinen üye dedi: Wi-Fi entegresi veya kartı arızalı olabilir mi? Sonuçta en son Android 7 ile çalışan bir cihaz. ROMu Vestellerde nasıl yüklenir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ariza okabilir, lakin telefon onceden acik olduğunda en azindan bazen baglaniyor idi. Telefonun kurulumunu bir yapsak su anlik yeter.
Silinen üye dedi: Wi-Fi entegresi veya kartı arızalı olabilir mi? Sonuçta en son Android 7 ile çalışan bir cihaz. ROMu Vestellerde nasıl yüklenir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ariza okabilir, lakin telefon onceden acik olduğunda en azindan bazen baglaniyor idi. Telefonun kurulumunu bir yapsak su anlik yeter.