"Ver bana ilgi" görünce ne yapmalı?

isimless

Hectopat
Arkadaşlar sadece kendisine yazınca cevap yazan. Yolda görünce selam bile vermeyen, kaçmaya çalışan. Herkesle kanka olmaya çalışaın. Kısacası "ver bana ilgi" denen yaratıkları görünce ne yapmalı?

İtibar etmeyip, kendi istediği etkileşimi ona sağlamamak ve hiç yanaşmadan kendi yoluna yürümek.

Aksini yaptığınızda al gülüm ver gülüm misali; istediği ilgiyi dolaylı yoldan sağlayıp, durumu kendi zararınıza olacak biçimde absürt bir şekilde kısır döngüye sokmuş oluyorsunuz.

Az biraz göz gezdirirseniz, bu durumun forumda da ironik bir şekilde; ilgi isteyene ilgi almak için tepki veren ilgi bağımlılarıyla dolu olduğundan ötürü çözümüne "akıl" erdirilememiş, kitlelerce sürdürülerek süregelen bir sorunsal olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.

Şuan bir arkadaşım böyle bir kız yüzünden iyice sapıttı, kızla konuşuyor kız her 10 dakikada ''Sanırım birşey söyleyecektin'' diyor. Çocuk köpeği olacak kızın haberi yok. Muhabbeti de benim üzerimden yürütüyor, diyorum yapma etme diyorum anlamıyor. Her muhabbette kanka kız böyle şöyle. Ne hali varsa görsün. Siz siz olun bulaşmayın, hatta kaçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…