L LBME_YT Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 SSD veya HDD modeli Verbatim USB uç korumalı olan modeli Bilgisayarım, önceden okuduğu çalıştırdığı USB'yi okumuyor. USB'ye Ventoy kurmuştum fakat sonra bir okuyor bir okumuyor bir şey anlamadım. Var mı bir çözümü olan?
Bilgisayarım, önceden okuduğu çalıştırdığı USB'yi okumuyor. USB'ye Ventoy kurmuştum fakat sonra bir okuyor bir okumuyor bir şey anlamadım. Var mı bir çözümü olan?
Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.565 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 13 Aralık 2024 #2 CMD açıp diskpart yazarmısın sonra açılır pencereye evet de oraya "list disk" yaz ve ekran görüntüsü atar mısın.
CMD açıp diskpart yazarmısın sonra açılır pencereye evet de oraya "list disk" yaz ve ekran görüntüsü atar mısın.
L LBME_YT Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #3 Patrick_Yıldız dedi: CMD açıp diskpart yazar mısın sonra açılır pencereye evet de oraya "list disk" yaz ve ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Disk 2 no Media hatası ben CMD'den denedim olmuyor.
Patrick_Yıldız dedi: CMD açıp diskpart yazar mısın sonra açılır pencereye evet de oraya "list disk" yaz ve ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Disk 2 no Media hatası ben CMD'den denedim olmuyor.