AhmetAkkaya Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #1 -v komutu sildim ama hâla her açtığımda verbose moduna giriyor.
Çözüm Yiğit Gençer 30 Ekim 2020 Konuyu şimdi gördüm bakıyorum. AhmetAkkaya dedi: İkisini de denedim fakat düzelmiyor. Config dosyam: Hata indir Hata www.dosyaupload.com Genişletmek için tıkla... İki uygulamadan -v komutunu sildikten sonra NVRAM reset yapınız.
Konuyu şimdi gördüm bakıyorum. AhmetAkkaya dedi: İkisini de denedim fakat düzelmiyor. Config dosyam: Hata indir Hata www.dosyaupload.com Genişletmek için tıkla... İki uygulamadan -v komutunu sildikten sonra NVRAM reset yapınız.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 30 Ekim 2020 #2 ProperTree ile verbose modunu kapatmayı dene. OpenCore Configrator bazen sağlıklı çalışmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS AhmetAkkaya Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #3 İkisini de denedim fakat düzelmiyor. Config dosyam: Hata indir Hata www.dosyaupload.com Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #4 Konuyu şimdi gördüm bakıyorum. AhmetAkkaya dedi: İkisini de denedim fakat düzelmiyor. Config dosyam: Hata indir Hata www.dosyaupload.com Genişletmek için tıkla... İki uygulamadan -v komutunu sildikten sonra NVRAM reset yapınız. Son düzenleme: 30 Ekim 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Konuyu şimdi gördüm bakıyorum. AhmetAkkaya dedi: İkisini de denedim fakat düzelmiyor. Config dosyam: Hata indir Hata www.dosyaupload.com Genişletmek için tıkla... İki uygulamadan -v komutunu sildikten sonra NVRAM reset yapınız.
KS KS AhmetAkkaya Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #5 Evet, şimdi düzeldi. Çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Dervişane Decapat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 26 Çözümler 1 8 Aralık 2020 #6 AhmetAkkaya dedi: Evet, şimdi düzeldi. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de aynı sorun var, iki uygulama dediğiniz hangi uygulamalara. Artı 0 Eksi
AhmetAkkaya dedi: Evet, şimdi düzeldi. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende de aynı sorun var, iki uygulama dediğiniz hangi uygulamalara.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #7 Dervişane dedi: Merhaba, bende de aynı sorun var, iki uygulama dediğiniz hangi uygulamalara. Genişletmek için tıkla... OpenCore configurator kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dervişane dedi: Merhaba, bende de aynı sorun var, iki uygulama dediğiniz hangi uygulamalara. Genişletmek için tıkla... OpenCore configurator kullanabilirsiniz.