Verbose Mode Kapanmıyor (NVRAM sorunu)

mephisto42

Decapat
Makaleler
1
Aynı sorun bende de var. Clover da boot args da -v yi elle siliyorum yine verbose açık. Dikkat ettim clover da diskin üzerine gelip space tuşuyla özellikleri açınca verbose sürekli aktif kaptıyorum tekrar bakıyorum açık hala. Bir de bağlantılı mı bilmiyorum ama terminal penceresindeyken “sudo spctl —master-disable” komutu işe yaramıyor şifre istiyor giriyorum ama devre dışı kalmıyor. Acaba şifreyi yanlışmı girdim diyip özellikle yanlış şifre girdiğimde hata veriyor. Normal de vermediğine göre demekki şifreyi doğru girmişim ama bu da verbose gibi inatla kapanmıyor... Konuyla alakalı çektiğim video burada clover boot ekranında yaşananlar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Clover Configurator ekranında Boot sekmesi altında -v girişi görünmüyor. -v sadece NVRAM sekmesi altında kernel boot arguments altında var ordan da siliyorum geri geliyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Config dosyanı paylaşır mısın?

Aynı konuyu ben de açmıştım ilgilenilmediği gibi suçu bende bulmuştu moderatör arkadaş Nvram'i neden kurcalıyorsun gibisinden
ve configle olduğunu düşünmüyorum çünkü clover configurator girdiğimde config aktif edip girmeden bile Nvram'de -v komutu hep var ve silinmiyor

Laptopun üzerinde sadece HackOS var şuan ve sipariş ettiğim uyumlu wifi kart gelmedi henüz. Anca şimdi gönderebiliyorum config dosyasını...
config.plist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…