KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Dün verdun aldım Epic Games üzerinden ücretsiz ama oyun açılmıyor sildim doğrulama yaptım ama nafile açılmıyor. Bu ekranda kalıyor.
Dün verdun aldım Epic Games üzerinden ücretsiz ama oyun açılmıyor sildim doğrulama yaptım ama nafile açılmıyor. Bu ekranda kalıyor.
KS KS KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #11 Stoch dedi: Sisteminiz nedir? Sağ üstde dönen yuvarlak var hocam, beklerseniz açılabilir belki. Genişletmek için tıkla... 1.30 saattir dönüyor o yuvarlak hocam. Ascendency dedi: Çok yükseltirseniz sistem kasabilir. Sıcaklıklara dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış anladınız oyun yukarı görseldeki ekrandan daha ileri gitmiyor yuvarlak dönüp duruyor. Not: Sistemim RX 590 R5 2600 ve 16 GB RAM. Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Sisteminiz nedir? Sağ üstde dönen yuvarlak var hocam, beklerseniz açılabilir belki. Genişletmek için tıkla... 1.30 saattir dönüyor o yuvarlak hocam. Ascendency dedi: Çok yükseltirseniz sistem kasabilir. Sıcaklıklara dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış anladınız oyun yukarı görseldeki ekrandan daha ileri gitmiyor yuvarlak dönüp duruyor. Not: Sistemim RX 590 R5 2600 ve 16 GB RAM.