duckwastaken
Decapat
Hayir henuz guzel devletimiz vergi dahil 30 euro siniri koymadi. Seneye koyar onu da. Takilmaz merak etmeyin.
%60 hocam, hesabınız yanlış.Yok hocam takılacağını düşünmüyorum. Ayrıca vergi niye o kadar fazla ya %90 civarı.
Yok hocam takılacağını düşünmüyorum. Ayrıca vergi niye o kadar fazla ya %90 civarı.
Toplam 5 siparişim oldu, hiçbirinde sorun çıkmadı. Bu arada gümrükte takılmaz.Onlarca sahte Temu siparişine rağmen yine iyi güvenip alışveriş yapıyor milletimiz. Ben Çin üzerinden pek alışveriş yapmaya sıcak bakmıyorum şahsen.
Onlarca sahte Temu siparişine rağmen yine iyi güvenip alışveriş yapıyor milletimiz. Ben Çin üzerinden pek alışveriş yapmaya sıcak bakmıyorum şahsen.
Bende böyle olduğunu tahmin ediyordum o videolarda çıkanların. Aksi takdirde dolandırıcılık yani düpedüz hem de4 sefer sipariş verdim toplamda 70-80 parça üründür hepsi de birebir aynı geldi. İnsanlar açıklamayı okumadan resimlere bakarak sipariş verdiği için satın aldığı zannettiği şeyden farklı bir ürün gelmesi çok normal. Geçen karşılaştım 170TL'ye hızar almış bir arkadaş gerçeğini gelecek sanmış ama oyuncak gelmiş![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.