Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 15 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından herhangi bir şey almak istesek vergisini tam olarak nasıl hesaplayabiliriz?
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından herhangi bir şey almak istesek vergisini tam olarak nasıl hesaplayabiliriz?
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 15 Şubat 2015 #2 Avrupa Birliği'ne üye olan ülkelerden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelenler için %20'dir.
Avrupa Birliği'ne üye olan ülkelerden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelenler için %20'dir.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 15 Şubat 2015 #3 Raydric dedi: Avrupa Birliği'ne üye olan ülkelerden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelenler için %20'dir. Genişletmek için tıkla... Adım adım anlatabilir misiniz?
Raydric dedi: Avrupa Birliği'ne üye olan ülkelerden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelenler için %20'dir. Genişletmek için tıkla... Adım adım anlatabilir misiniz?
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 15 Şubat 2015 #4 Heceleyerek mi anlatıyım? Neresini anlamadınız?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 15 Şubat 2015 #5 Raydric dedi: Heceleyerek mi anlatıyım? Neresini anlamadınız? Genişletmek için tıkla... Hayır yani demek istediğim %18'i direk mi ekliyoruz ?
Raydric dedi: Heceleyerek mi anlatıyım? Neresini anlamadınız? Genişletmek için tıkla... Hayır yani demek istediğim %18'i direk mi ekliyoruz ?
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 15 Şubat 2015 #6 Ürünün fiyatına ekleyeceksiniz işte. Nereden alıcaksınız ki ürünü?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 15 Şubat 2015 #7 Raydric dedi: Ürünün fiyatına ekleyeceksiniz işte. Nereden alıcaksınız ki ürünü? Genişletmek için tıkla... Amazon.com'dan almayı düşünüyorum veya EVGA'dan. Aklıma takılan EVGA EU'da vergi ödüyor muyuz? 111 Euro kargo parası alıyor birde EVGA onun sebebi nedir?
Raydric dedi: Ürünün fiyatına ekleyeceksiniz işte. Nereden alıcaksınız ki ürünü? Genişletmek için tıkla... Amazon.com'dan almayı düşünüyorum veya EVGA'dan. Aklıma takılan EVGA EU'da vergi ödüyor muyuz? 111 Euro kargo parası alıyor birde EVGA onun sebebi nedir?
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 15 Şubat 2015 #8 Amazon'dan satın alırsan zaten satın almadan önce son sayfada eğer eklenecekse tutar kısmında görünüyor. Evga ile ilgili bir bilgim yok.
Amazon'dan satın alırsan zaten satın almadan önce son sayfada eğer eklenecekse tutar kısmında görünüyor. Evga ile ilgili bir bilgim yok.
S SkyTeck Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #9 Bu bağlantıda verilen konuyu okumanızı tavsiye ederim. Yurtdışından Bilgisayar Parçası Getirme? | Sayfa 5 | Technopat Sosyal
Bu bağlantıda verilen konuyu okumanızı tavsiye ederim. Yurtdışından Bilgisayar Parçası Getirme? | Sayfa 5 | Technopat Sosyal
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 15 Şubat 2015 #10 @Silinen üye @Recep Baltaş @MF Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?