S SkyTeck Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #11 M. ÖZKAN dedi: Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından herhangi bir şey almak istesek vergisini tam olarak nasıl hesaplayabiliriz? Genişletmek için tıkla... Siz R9295X2 alacaktınız bende alacaktım ama Amazon'da kampanya bitmiş.
M. ÖZKAN dedi: Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından herhangi bir şey almak istesek vergisini tam olarak nasıl hesaplayabiliriz? Genişletmek için tıkla... Siz R9295X2 alacaktınız bende alacaktım ama Amazon'da kampanya bitmiş.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 15 Şubat 2015 #12 SkyTeck dedi: Siz R9295X2 alacaktınız bende alacaktım ama Amazon'da kampanya bitmiş. Genişletmek için tıkla... Ben 295X2 almayacağım. Elektirik tüketiminden dolayı vaz geçtim. EVGA GTX 980 SC Referans modeli veya ASUS Matrix düşünüyorum.
SkyTeck dedi: Siz R9295X2 alacaktınız bende alacaktım ama Amazon'da kampanya bitmiş. Genişletmek için tıkla... Ben 295X2 almayacağım. Elektirik tüketiminden dolayı vaz geçtim. EVGA GTX 980 SC Referans modeli veya ASUS Matrix düşünüyorum.