zıbab ivjj Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar, bu vergi indirimi olayında bilgisayar ve telefon indirimi derken bilgisayar dizüstü mü yoksa masaüstü mü? Bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Arkadaşlar, bu vergi indirimi olayında bilgisayar ve telefon indirimi derken bilgisayar dizüstü mü yoksa masaüstü mü? Bilgisi olan var mı?
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.705 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 Her ikisi içinde geçerli olur bencede, bu vergi indiriminin geleceğini düşünüyorsan geçmiş olsun. (Belki gerçekten gelebilir bilmiyorum)
Her ikisi içinde geçerli olur bencede, bu vergi indiriminin geleceğini düşünüyorsan geçmiş olsun. (Belki gerçekten gelebilir bilmiyorum)
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 18 Ağustos 2023 #3 Bu olay hakkında sağlam bir kaynak atabilecek var mı? Gerçekten inanması zor gibi.
zıbab ivjj Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #4 Giorno Giovanna dedi: Her ikisi içinde geçerli olur bencede, bu vergi indiriminin geleceğini düşünüyorsan geçmiş olsun. (Belki gerçekten gelebilir bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Ben de pek sanmıyorum doğrusu da inanmak istiyorum
Giorno Giovanna dedi: Her ikisi içinde geçerli olur bencede, bu vergi indiriminin geleceğini düşünüyorsan geçmiş olsun. (Belki gerçekten gelebilir bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Ben de pek sanmıyorum doğrusu da inanmak istiyorum
Techno666 Kilopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #5 Berk Count dedi: Bu olay hakkında sağlam bir kaynak atabilecek var mı? Gerçekten inanması zor gibi. Genişletmek için tıkla... RTE twitter hesabında paylaşıldı zaten geri dönüşü olmaz (!) artık. zıbab ivjj dedi: Arkadaşlar, bu vergi indirimi olayında bilgisayar ve telefon indirimi derken bilgisayar dizüstü mü yoksa masaüstü mü? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... İnanılmaz belirsizlik var şuan. Telefon olursa SIM kartına kayıtlı olacakmış satış için mesela, bilgisayarda öyle bir şey yapamazlar. Türk imalatı deniyor Casper ve Monster var PC tarafında bir bildiğim.
Berk Count dedi: Bu olay hakkında sağlam bir kaynak atabilecek var mı? Gerçekten inanması zor gibi. Genişletmek için tıkla... RTE twitter hesabında paylaşıldı zaten geri dönüşü olmaz (!) artık. zıbab ivjj dedi: Arkadaşlar, bu vergi indirimi olayında bilgisayar ve telefon indirimi derken bilgisayar dizüstü mü yoksa masaüstü mü? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... İnanılmaz belirsizlik var şuan. Telefon olursa SIM kartına kayıtlı olacakmış satış için mesela, bilgisayarda öyle bir şey yapamazlar. Türk imalatı deniyor Casper ve Monster var PC tarafında bir bildiğim.