Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar ayın 28'inde indirim olacak dediler olmadı, olmayacak mı bilgisi olan var mı?
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 29 Ekim 2022 #2 Net bir şey yok Erdoğan karar verecek diye biliyorum.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #3 antoniomontana dedi: Net bir şey yok Erdoğan karar verecek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 28'inde demişlerdi
antoniomontana dedi: Net bir şey yok Erdoğan karar verecek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 28'inde demişlerdi
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 29 Ekim 2022 #4 Fikirsiz dedi: 28'inde demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Dediler ama Erdoğan onaylamadı yalan haberde olabilir. ama olsaydı dün olurdu olmaz herhalde.
Fikirsiz dedi: 28'inde demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Dediler ama Erdoğan onaylamadı yalan haberde olabilir. ama olsaydı dün olurdu olmaz herhalde.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #5 antoniomontana dedi: Dediler ama Erdoğan onaylamadı yalan haberde olabilir. Ama olsaydı dün olurdu olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Bunun üzerine çalışıyorlarmış galiba.
antoniomontana dedi: Dediler ama Erdoğan onaylamadı yalan haberde olabilir. Ama olsaydı dün olurdu olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Bunun üzerine çalışıyorlarmış galiba.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #6 Hocam bu ülkede verilen her söz tutuldu mu? Çıkmış adam karşımıza ekonomimiz iyi diyor. Sence böyle diyen birinin sözüne güvenilir mi?
Hocam bu ülkede verilen her söz tutuldu mu? Çıkmış adam karşımıza ekonomimiz iyi diyor. Sence böyle diyen birinin sözüne güvenilir mi?
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #7 ŞenolGüneş dedi: Hocam bu ülkede verilen her söz tutuldu mu? Çıkmış adam karşımıza ekonomimiz iyi diyor. Sence böyle diyen birinin sözüne güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende vergilerin kalkması bekliyorum bilgisayar alacağım.
ŞenolGüneş dedi: Hocam bu ülkede verilen her söz tutuldu mu? Çıkmış adam karşımıza ekonomimiz iyi diyor. Sence böyle diyen birinin sözüne güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende vergilerin kalkması bekliyorum bilgisayar alacağım.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #8 Fikirsiz dedi: Haklısınız hocam bende vergilerin kalkması bekliyorum bilgisayar alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes aynı şekilde sizin gibi vergilerin azalmasını bekliyor fakat vergilerde indirim yapsa bile ben pek umutlu değilim. Çok fazla indirim olmaz.
Fikirsiz dedi: Haklısınız hocam bende vergilerin kalkması bekliyorum bilgisayar alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes aynı şekilde sizin gibi vergilerin azalmasını bekliyor fakat vergilerde indirim yapsa bile ben pek umutlu değilim. Çok fazla indirim olmaz.