Vergi indirimiyle ne alınmalı?

Ahsoka

Centipat
Selam, vergi indirimi konusu yine açıldı. Eğer gelirse almak istediğim bir ürün var ama kafam karışık.
Öncelikle ben mühendislik okuyorum ve geçen sene HP Victus modeli bir laptop aldım, i7 12. nesil, 16 GB RAM ve RTX 3050 Ti var. Ama laptop tahmin edebileceğiniz üzere ağır. Vergi indirimi gelirse uygun fiyata taşıması hafif, şarjı uzun giden laptop öneriniz var mı? Oyunu HP ile oynadığım için bunda oyun oynamam. Auto CAD, SolidWorks vs. açması gerek ama. Windows tercihim.
Kafamın karşık olmasının sebebi de ikinci bir laptop almak mantıklı mı?
Sizce laptop mu almak mantıklı olur iPhone mu?

Bilgisayarda ÖTV olmadığı için maksimum %20'lik bir indirim olacak Asıl indirim telefonda, fiyatları yarı yarıya inecek.

Vergi indirimi beklenmez, 3000 lira indirim gelecek diye beklersin 5000 lira zam gelir armut gibi kalırsın ortada demedi deme, ama ben iPhone tercih etmem S23 falan alırdım.

Vergi indirimi beklenmez, 3000 lira indirim gelecek diye beklersin 5000 lira zam gelir armut gibi kalırsın ortada demedi deme, ama ben iPhone tercih etmem S23 falan alırdım.
Şuan ihtiyacım yok zaten, eğer gelirse hangisini almak mantıklı olur diye düşünüyordum.

Vergi indirimi adı altında telefondan kısıp başka bir alanda zam yapılıyor, buna aktarma demek daha mantıklı olur. Gerçekten böyle bir indirim olacaksa IPhone değil üstteki dostumun dediği gibi S23 serisine bakardım. İPhone'yi tokatlar.

Yalnız Samsung'u elden çıkartması zor olur. Satma düşüncesi varsa İphone daha mantıklı.

Babamda S22 Ultra var ama ben çok sevmedim. Kendim de Xiaomi kullanıyorum. iPhone hiç kullanmadım, biraz merak da diyebilirim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…