Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 6 GB RAM'lı VDS almayı düşünüyorum. Bütçem vergiler dahil 140TL, maksimum VDS alacağım yer önerebilir misiniz ama önceden kullanmış olun. Not: Keyubu önermeyin güven damgası hatası alıyorum ondan. Not2: Brovle önermeyin bütçem yetmiyor.
6 GB RAM'lı VDS almayı düşünüyorum. Bütçem vergiler dahil 140TL, maksimum VDS alacağım yer önerebilir misiniz ama önceden kullanmış olun. Not: Keyubu önermeyin güven damgası hatası alıyorum ondan. Not2: Brovle önermeyin bütçem yetmiyor.
bugaripbiryolcu Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #2 Türkiye Lokasyon (VDS/VPS) - CloudViba - Kurumsal Web Hosting ve Sanal Sunucu Çözümleri Her bütçeye uygun, Türkiye lokasyon, tam donanımlı, full performans VDS/VPS www.cloudviba.com
Türkiye Lokasyon (VDS/VPS) - CloudViba - Kurumsal Web Hosting ve Sanal Sunucu Çözümleri Her bütçeye uygun, Türkiye lokasyon, tam donanımlı, full performans VDS/VPS www.cloudviba.com
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 bugaripbiryolcu dedi: Türkiye Lokasyon (VDS/VPS) - CloudViba - Kurumsal Web Hosting ve Sanal Sunucu Çözümleri Her bütçeye uygun, Türkiye lokasyon, tam donanımlı, full performans VDS/VPS www.cloudviba.com Genişletmek için tıkla... Daha önce aldınız mı?
bugaripbiryolcu dedi: Türkiye Lokasyon (VDS/VPS) - CloudViba - Kurumsal Web Hosting ve Sanal Sunucu Çözümleri Her bütçeye uygun, Türkiye lokasyon, tam donanımlı, full performans VDS/VPS www.cloudviba.com Genişletmek için tıkla... Daha önce aldınız mı?
riverrulss Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 Mami1938 dedi: 6 GB RAM'lı VDS almayı düşünüyorum. Bütçem vergiler dahil 140TL, maksimum VDS alacağım yer önerebilir misiniz ama önceden kullanmış olun. Not: Keyubu önermeyin güven damgası hatası alıyorum ondan. Not2: Brovle önermeyin bütçem yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Güven damgası olan tek hosting saganetwork, sanırım tek tercih hakkınız bu.
Mami1938 dedi: 6 GB RAM'lı VDS almayı düşünüyorum. Bütçem vergiler dahil 140TL, maksimum VDS alacağım yer önerebilir misiniz ama önceden kullanmış olun. Not: Keyubu önermeyin güven damgası hatası alıyorum ondan. Not2: Brovle önermeyin bütçem yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Güven damgası olan tek hosting saganetwork, sanırım tek tercih hakkınız bu.
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 riverrulss dedi: Güven damgası olan tek hosting saganetwork, sanırım tek tercih hakkınız bu. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef saganetwork tek oldu diğer hosting sağlayıcıların ön ödemeli kartları hem desteklemiyor hem de güven damgası yok.
riverrulss dedi: Güven damgası olan tek hosting saganetwork, sanırım tek tercih hakkınız bu. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef saganetwork tek oldu diğer hosting sağlayıcıların ön ödemeli kartları hem desteklemiyor hem de güven damgası yok.
riverrulss Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #6 Mami1938 dedi: Evet maalesef saganetwork tek oldu diğer hosting sağlayıcıların ön ödemeli kartları hem desteklemiyor hem de güven damgası yok. Genişletmek için tıkla... Minecraft sunucusu için gayet güzel saganetwork, o yüzden bence sorun yok. Diğer firmaların hayat umurunda değil...
Mami1938 dedi: Evet maalesef saganetwork tek oldu diğer hosting sağlayıcıların ön ödemeli kartları hem desteklemiyor hem de güven damgası yok. Genişletmek için tıkla... Minecraft sunucusu için gayet güzel saganetwork, o yüzden bence sorun yok. Diğer firmaların hayat umurunda değil...
S slh34 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 298 5 Haziran 2025 #7 VDS Satın Al | En Uygun Fiyatlar ile VDS Sunucu Kirala önerebilirim.
riverrulss Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #8 slh34 dedi: VDS Satın Al | En Uygun Fiyatlar ile VDS Sunucu Kirala önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Güven damgası yok, yani yine hata alacak arkadaş.
slh34 dedi: VDS Satın Al | En Uygun Fiyatlar ile VDS Sunucu Kirala önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Güven damgası yok, yani yine hata alacak arkadaş.
S slh34 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 298 5 Haziran 2025 #9 riverrulss dedi: Güven damgası yok, yani yine hata alacak arkadaş. Genişletmek için tıkla... Güven damgası ne için gerekli tam olarak? Bütün firmalar hizmet sunuyor 30 yıllık firmada bu kıytırık damga yok mesela.
riverrulss dedi: Güven damgası yok, yani yine hata alacak arkadaş. Genişletmek için tıkla... Güven damgası ne için gerekli tam olarak? Bütün firmalar hizmet sunuyor 30 yıllık firmada bu kıytırık damga yok mesela.
riverrulss Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #10 slh34 dedi: Güven damgası ne için gerekli tam olarak? Bütün firmalar hizmet sunuyor 30 yıllık firmada bu kıytırık damga yok mesela. Genişletmek için tıkla... Kıytırık derken? Ödeme yapabilmek için gerekiyor. Bilmiyorsunuz, anladım. Güven Damgası TOBB, Ticaret Bakanlığı tarafından tek Güven Damgası Sağlayıcı olarak yetkilendirilmiştir ve kriterlere uyan e-ticaret sitelerine Güven Damgası verir www.guvendamgasi.org.tr Bu sayfadan araştırabilirsiniz.
slh34 dedi: Güven damgası ne için gerekli tam olarak? Bütün firmalar hizmet sunuyor 30 yıllık firmada bu kıytırık damga yok mesela. Genişletmek için tıkla... Kıytırık derken? Ödeme yapabilmek için gerekiyor. Bilmiyorsunuz, anladım. Güven Damgası TOBB, Ticaret Bakanlığı tarafından tek Güven Damgası Sağlayıcı olarak yetkilendirilmiştir ve kriterlere uyan e-ticaret sitelerine Güven Damgası verir www.guvendamgasi.org.tr Bu sayfadan araştırabilirsiniz.