E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 2 Ekim 2023 #11 Katy Perry dedi: Kusura bakmayın hocam. Hem hastayım hem mutsuzum o yüzden her şeye çatıyorum bu sıralar. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, yine de sakinliğinizi korumanızı öneriyorum. Sonuç olarak bizler de insanız, ortam gerilince tansiyondan etkilenebiliyoruz. Düşünceniz için teşekkürler.
Katy Perry dedi: Kusura bakmayın hocam. Hem hastayım hem mutsuzum o yüzden her şeye çatıyorum bu sıralar. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, yine de sakinliğinizi korumanızı öneriyorum. Sonuç olarak bizler de insanız, ortam gerilince tansiyondan etkilenebiliyoruz. Düşünceniz için teşekkürler.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 2 Ekim 2023 #12 Katy Perry dedi: Kendi adına alıp babasına verir. Buna neden bu kadar takıldınız arkadaş? Düşünemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... SIM kart üzerine kayıtlı oluyor deniyor.
Katy Perry dedi: Kendi adına alıp babasına verir. Buna neden bu kadar takıldınız arkadaş? Düşünemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... SIM kart üzerine kayıtlı oluyor deniyor.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #13 Kendi üzerime alıp babama vereceğim geçerli bir öneri yapan olmamış emirmertbaserr dedi: Öğrencilere alınmıyor mu? Babanız ne alaka hocam? Samsung Galaxy A34 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Samsung Galaxy A34 128 GB fiyatları 13.149,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A34 128 GB özelliklerini incele, 79 mağazadaki indirimleri gör! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... 9500 TL’ye kadar değil mi?
Kendi üzerime alıp babama vereceğim geçerli bir öneri yapan olmamış emirmertbaserr dedi: Öğrencilere alınmıyor mu? Babanız ne alaka hocam? Samsung Galaxy A34 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Samsung Galaxy A34 128 GB fiyatları 13.149,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A34 128 GB özelliklerini incele, 79 mağazadaki indirimleri gör! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... 9500 TL’ye kadar değil mi?