Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.454 Çözümler 4 Yer Toronto 23 Kasım 2023 #1 Hocam, bilgisayar desteğinde başvuru yaparken girilen numaranın da mı kendi üzerimizde olması lazım?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 23 Kasım 2023 #2 Evet. (Telefon desteği sandım) O başvuruda gözükmüyor mu ?
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.479 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2023 #3 Maddoxkkm dedi: Hocam, bilgisayar desteğinde başvuru yaparken girilen numaranın da mı kendi üzerimizde olması lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar başvurusunda numaranın size ait olmasına gerek yok diye hatırlıyorum. 15) Satın alınan mobil telefon cihazı için kullanılacak telefon hattının satın alan öğrenciye ait olması gereklidir.
Maddoxkkm dedi: Hocam, bilgisayar desteğinde başvuru yaparken girilen numaranın da mı kendi üzerimizde olması lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar başvurusunda numaranın size ait olmasına gerek yok diye hatırlıyorum. 15) Satın alınan mobil telefon cihazı için kullanılacak telefon hattının satın alan öğrenciye ait olması gereklidir.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.454 Çözümler 4 Yer Toronto 23 Kasım 2023 #4 576864 dedi: Evet. (Telefon desteği sandım) O başvuruda gözükmüyor mu ? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası kutucuğu gözüküyor da bize ait olması mı lazım onu soruyorum. Turgineer dedi: Bilgisayar başvurusunda numaranın size ait olmasına gerek yok diye hatırlıyorum. 15) Satın alınan mobil telefon cihazı için kullanılacak telefon hattının satın alan öğrenciye ait olması gereklidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
576864 dedi: Evet. (Telefon desteği sandım) O başvuruda gözükmüyor mu ? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası kutucuğu gözüküyor da bize ait olması mı lazım onu soruyorum. Turgineer dedi: Bilgisayar başvurusunda numaranın size ait olmasına gerek yok diye hatırlıyorum. 15) Satın alınan mobil telefon cihazı için kullanılacak telefon hattının satın alan öğrenciye ait olması gereklidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.