Vergisiz olarak hem telefon hem tablet alınabilir mi?

Lovikanda

Decapat
Daha fazla  
Vergisiz hem telefon hem tablet alınabiliyor mu? Yoksa birini seçip onu mu vergisiz alabiliyoruz sadece? Bilen biri yazsın.

Vergisiz hem telefon hem tablet alınabiliyor mu? Yoksa birini seçip onu mu vergisiz alabiliyoruz sadece? Bilen biri yazsın.

Alabilirsiniz ama toplam alacağınız iade 5500 TL'yi geçemiyor. Şartların yazıldığı sayfadan alınan ekran resminde de görebilirsiniz

Ekran Alıntısı.JPG

Alabilirsiniz ama toplam alacağınız iade 5500 TL'yi geçemiyor. Şartların yazıldığı sayfadan alınan ekran resminde de görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2044903

Anladım bu toplam iade derken hem laptop hem tablet hem de telefonun toplam vergi iadesi toplamı 5500TL olabilir en fazla mı denmek istiyor yoksa atıyorum telefon için 5500TL vergi iadesi işte tablete 1500 TL şeklinde 7000TL olabiliyor mu bu değer?

Son düzenleme:
Anladım bu toplam iade derken hem laptop hem tablet hem de telefonun toplam vergi iadesi 5500TL olarabilir en fazla mı denmek istiyor yoksa atıyorum telefon için 5500TL vergi iadesi işte tablete 1500 TL şeklinde 7000TL olabiliyor mu bu değe?

Hayır hocam, bu vergisiz cihaz hakkı kapsamında

bir telefon + bir bilgisayar veya bir telefon + bir tablet alabilirsiniz. Ve sonuçta alacağınız toplam iade 5500 TL olacak. Oranları da verilmiş. Telefona verdiğiniz paranın %44.44'ü, tablete veya bilgisayara verdiğiniz fiyatın %16.66'sı en fazla size iade edilecek.

Yani sadece telefon veya sadece tablet alsanız da toplamda alacağınız iade 5500 TL. Bir tablet ve bir telefon alsanız da size yapılacak iade toplamda 5500 TL olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı