grant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 993 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Vatandaş 21 Kasım 2023 #1 Telefonu şimdi alsam ama hattım üzerime değil sonrasında hattı üzerime alsam kabul olur mu GSB tarafından?
Telefonu şimdi alsam ama hattım üzerime değil sonrasında hattı üzerime alsam kabul olur mu GSB tarafından?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 21 Kasım 2023 #2 Dikkat et fatura senin adına olsun ve faturada başka ürün olmasın.
grant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 993 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Vatandaş 21 Kasım 2023 #3 ChaosBey dedi: Dikkat et fatura senin adına olsun ve faturada başka ürün olmasın. Genişletmek için tıkla... Fatura benim adıma derken ? Ve alabiliyor muyum yani ?
ChaosBey dedi: Dikkat et fatura senin adına olsun ve faturada başka ürün olmasın. Genişletmek için tıkla... Fatura benim adıma derken ? Ve alabiliyor muyum yani ?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 21 Kasım 2023 #4 grant dedi: Fatura benim adıma derken ? Ve alabiliyor muyum yani ? Genişletmek için tıkla... Sipariş verirken faturaya TC giriliyor ya . Oradaki TC senin şahsına ait olmalı. Ve telefon faturasında telefon dışında ürün olmasın. Sİm kart hakkında bilgim yok ama.
grant dedi: Fatura benim adıma derken ? Ve alabiliyor muyum yani ? Genişletmek için tıkla... Sipariş verirken faturaya TC giriliyor ya . Oradaki TC senin şahsına ait olmalı. Ve telefon faturasında telefon dışında ürün olmasın. Sİm kart hakkında bilgim yok ama.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 21 Kasım 2023 #5 Telefonu aldıktan sonra senin üstüne olmayan SIM taktığın zaman sıkıntı olur.
ibrahimgurbuz Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #6 grant dedi: Telefonu şimdi alsam ama hattım üzerime değil sonrasında hattı üzerime alsam kabul olur mu GSB tarafından? Genişletmek için tıkla... öncelikle merhaba benim de aynı şekilde bir sorunum var üzerinden 2 ay geçmiş konunun herhangi bir sıkıntı oldu mu?
grant dedi: Telefonu şimdi alsam ama hattım üzerime değil sonrasında hattı üzerime alsam kabul olur mu GSB tarafından? Genişletmek için tıkla... öncelikle merhaba benim de aynı şekilde bir sorunum var üzerinden 2 ay geçmiş konunun herhangi bir sıkıntı oldu mu?
grant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 993 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Vatandaş 7 Ocak 2024 #7 Almadım telefon alacağım telefon şuan kullandığımdan daha iyi bir şey olmayacaktı.
ibrahimgurbuz Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #8 M34 şuan indirimde samsungun sitesinde bi bak derim
G goksenn Yoctopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #9 ibrahimgurbuz dedi: Öncelikle merhaba benim de aynı şekilde bir sorunum var üzerinden 2 ay geçmiş konunun herhangi bir sıkıntı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şey oldu. Siz alabildiniz mi?
ibrahimgurbuz dedi: Öncelikle merhaba benim de aynı şekilde bir sorunum var üzerinden 2 ay geçmiş konunun herhangi bir sıkıntı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şey oldu. Siz alabildiniz mi?
ibrahimgurbuz Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #10 goksenn dedi: Bende de aynı şey oldu. Siz alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kendi üzerime yeni hat alıp başvurdum, süreç hala devam ediyor. Parayı alamadım henüz.
goksenn dedi: Bende de aynı şey oldu. Siz alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kendi üzerime yeni hat alıp başvurdum, süreç hala devam ediyor. Parayı alamadım henüz.