manifesto_52 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar 8 ay önce iPhone 11 aldım kendi üstüme şimdi vergisiz bir şekilde telefon alma hakkım var mı? Üniversite öğrencisiyim. Ve bir bilgisayar ve bir telefon almma hakkımız mı var? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
Arkadaşlar 8 ay önce iPhone 11 aldım kendi üstüme şimdi vergisiz bir şekilde telefon alma hakkım var mı? Üniversite öğrencisiyim. Ve bir bilgisayar ve bir telefon almma hakkımız mı var?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 14 Haziran 2023 #2 Bu konu ile ilgili bir resmi duyuru yapılmadı hâlâ. Fakat gelirse, senin ilk telefonun olmayacağı için alamazsın, net bir genelge yayınlamadılar.
Bu konu ile ilgili bir resmi duyuru yapılmadı hâlâ. Fakat gelirse, senin ilk telefonun olmayacağı için alamazsın, net bir genelge yayınlamadılar.
2 224914 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 537 Çözümler 2 14 Haziran 2023 #3 Geçti o işler yok onu vereceğim yok bunu vereceğim, kazandı artık bir şey vermesine gerek yok şimdi alma zamanı.
Geçti o işler yok onu vereceğim yok bunu vereceğim, kazandı artık bir şey vermesine gerek yok şimdi alma zamanı.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 14 Haziran 2023 #4 Sorunun muhatabı Göebbels...
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 14 Haziran 2023 #5 Keşke dediği gibi olsa ama olmayacak. Sadece seçim vaadiydi onlar. Eskisi gibi çalmaya devam edecekler. manifesto_52 dedi: Arkadaşlar 8 ay önce iPhone 11 aldım kendi üstüme şimdi vergisiz bir şekilde telefon alma hakkım var mı? Üniversite öğrencisiyim. Ve bir bilgisayar ve bir telefon almma hakkımız mı var? Genişletmek için tıkla... Fatura kimin üstüne ona bağlı olarak değişebilir. Son düzenleme: 14 Haziran 2023
Keşke dediği gibi olsa ama olmayacak. Sadece seçim vaadiydi onlar. Eskisi gibi çalmaya devam edecekler. manifesto_52 dedi: Arkadaşlar 8 ay önce iPhone 11 aldım kendi üstüme şimdi vergisiz bir şekilde telefon alma hakkım var mı? Üniversite öğrencisiyim. Ve bir bilgisayar ve bir telefon almma hakkımız mı var? Genişletmek için tıkla... Fatura kimin üstüne ona bağlı olarak değişebilir.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 manifesto_52 dedi: Arkadaşlar 8 ay önce iPhone 11 aldım kendi üstüme şimdi vergisiz bir şekilde telefon alma hakkım var mı? Üniversite öğrencisiyim. Ve bir bilgisayar ve bir telefon almma hakkımız mı var? Genişletmek için tıkla... Vergisiz telefon olayını unut. Vergisiz telefon olayı seçim vaadi olarak sunulan bir masal.
manifesto_52 dedi: Arkadaşlar 8 ay önce iPhone 11 aldım kendi üstüme şimdi vergisiz bir şekilde telefon alma hakkım var mı? Üniversite öğrencisiyim. Ve bir bilgisayar ve bir telefon almma hakkımız mı var? Genişletmek için tıkla... Vergisiz telefon olayını unut. Vergisiz telefon olayı seçim vaadi olarak sunulan bir masal.