A Algoris Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 16 Kasım 2023 #1 Merhaba. Gsb uygulamasından telefon desteği kısmında tüm bilgileri doldurup başvuruyu tamamla dediğimde doldurduğum bilgiler siliniyor aynı ekran tekrar yükleniyor. Bir türlü başvuru yapamadım. Herkeste böyle mi acaba yoksa bende mi bir sorun var?
Merhaba. Gsb uygulamasından telefon desteği kısmında tüm bilgileri doldurup başvuruyu tamamla dediğimde doldurduğum bilgiler siliniyor aynı ekran tekrar yükleniyor. Bir türlü başvuru yapamadım. Herkeste böyle mi acaba yoksa bende mi bir sorun var?
q7osman Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 Bende de aynı şekilde bir çözümü varmıdır acaba
dabbecidefans Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 9 20 Kasım 2023 #3 Bende telefonu aldım ama başvuruyu tamamlayamadım
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.009 Çözümler 4 20 Kasım 2023 #4 dabbecidefans dedi: Bende telefonu aldım ama başvuruyu tamamlayamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun çıktı hocam? Telefonu aldım sorunsuz şekilde başvuruyu da yaptım.
dabbecidefans dedi: Bende telefonu aldım ama başvuruyu tamamlayamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun çıktı hocam? Telefonu aldım sorunsuz şekilde başvuruyu da yaptım.
dabbecidefans Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 9 20 Kasım 2023 #5 SensOuma dedi: Nasıl bir sorun çıktı hocam? Telefonu aldım sorunsuz şekilde başvuruyu da yaptım. Genişletmek için tıkla... Bende son kısımda telefon numarası ve IBAN numarasını girince başa atıyor hocam.
SensOuma dedi: Nasıl bir sorun çıktı hocam? Telefonu aldım sorunsuz şekilde başvuruyu da yaptım. Genişletmek için tıkla... Bende son kısımda telefon numarası ve IBAN numarasını girince başa atıyor hocam.
A Algoris Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 118 Çözümler 1 20 Kasım 2023 #6 Gsb'nin internet sitesinden yapabildim. Mobil uygulamada sorun var demek ki. İnternet sitesinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz arkadaşlar.
Gsb'nin internet sitesinden yapabildim. Mobil uygulamada sorun var demek ki. İnternet sitesinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz arkadaşlar.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.009 Çözümler 4 20 Kasım 2023 #7 dabbecidefans dedi: Bende son kısımda telefon numarası ve IBAN numarasını girince başa atıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan yaptıysanız bilmiyorum. İnternet sitesinden de deneyin hocam ben uygulamadan yapmamıştım. Uygulamada sorun olabilir.
dabbecidefans dedi: Bende son kısımda telefon numarası ve IBAN numarasını girince başa atıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Uygulamadan yaptıysanız bilmiyorum. İnternet sitesinden de deneyin hocam ben uygulamadan yapmamıştım. Uygulamada sorun olabilir.
J JosephMert Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #8 Algoris dedi: Gsb'nin internet sitesinden yapabildim. Mobil uygulamada sorun var demek ki. İnternet sitesinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Benim siteden de olmuyor. Tamamla'ya basıyorum tepki yok.
Algoris dedi: Gsb'nin internet sitesinden yapabildim. Mobil uygulamada sorun var demek ki. İnternet sitesinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Benim siteden de olmuyor. Tamamla'ya basıyorum tepki yok.
dabbecidefans Centipat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 9 21 Kasım 2023 #9 JosephMert dedi: Benim siteden de olmuyor. Tamamla'ya basıyorum tepki yok. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu arkadaş siteyi tavsiye etmişti ama site üzerinden de olmadı.
JosephMert dedi: Benim siteden de olmuyor. Tamamla'ya basıyorum tepki yok. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu arkadaş siteyi tavsiye etmişti ama site üzerinden de olmadı.
J JosephMert Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #10 Gece saatlerinde yapın başvuruları arkadaşlar, belli ki sürekli yoğunluk var. Ben gece saatlerinde yaptım oldu.
Gece saatlerinde yapın başvuruları arkadaşlar, belli ki sürekli yoğunluk var. Ben gece saatlerinde yaptım oldu.