JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 28 Ekim 2023 #1 Resmi gazetede yayınlandı ve 1 Kasım'da alınabilir olacak. Peki nasıl alacağız? Başka bir konuda gençkart gerekiyor denmiş ama haber sitelerinde göremedim. Yardımcı olur musunuz?
Resmi gazetede yayınlandı ve 1 Kasım'da alınabilir olacak. Peki nasıl alacağız? Başka bir konuda gençkart gerekiyor denmiş ama haber sitelerinde göremedim. Yardımcı olur musunuz?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #2 Gençkart lazım diye okudum ben de hocam.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 28 Ekim 2023 #3 Soraka Kajmer dedi: Gençkart lazım diye okudum ben de hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ziraatin verdiği de sayılıyor mu? Renkli renkli olan. İnternette daha önce görmediğim bir şey çıkıyor o sebeple soruyorum. Son düzenleme: 28 Ekim 2023
Soraka Kajmer dedi: Gençkart lazım diye okudum ben de hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ziraatin verdiği de sayılıyor mu? Renkli renkli olan. İnternette daha önce görmediğim bir şey çıkıyor o sebeple soruyorum.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #4 JunQhan dedi: Hocam ziraatin verdiği de sayılıyor mu? Renkli renkli olan. İnternette daha önce görmediğim bir şey çıkıyor o sebeple soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ziraatin size verdiği zaten genç kart değil mi hocam?
JunQhan dedi: Hocam ziraatin verdiği de sayılıyor mu? Renkli renkli olan. İnternette daha önce görmediğim bir şey çıkıyor o sebeple soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ziraatin size verdiği zaten genç kart değil mi hocam?
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 28 Ekim 2023 #5 Soraka Kajmer dedi: Ziraatin size verdiği zaten genç kart değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet sanırım ama internette mavili bir şey çıkıyor hocam. Şüpheye düşürdü.
Soraka Kajmer dedi: Ziraatin size verdiği zaten genç kart değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet sanırım ama internette mavili bir şey çıkıyor hocam. Şüpheye düşürdü.