M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 13 Kasım 2023 #11 Wicker10 dedi: @MustFeeling Hepsiburada vergisiz telefon sayfası: Eki Görüntüle 2013109 Genişletmek için tıkla... benim hat annemin üzerine telefonu aldıktn sonra kendi üstüme geçirsem olurmu
Wicker10 dedi: @MustFeeling Hepsiburada vergisiz telefon sayfası: Eki Görüntüle 2013109 Genişletmek için tıkla... benim hat annemin üzerine telefonu aldıktn sonra kendi üstüme geçirsem olurmu
Wicker10 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #12 Fall Before Me dedi: IMEI'yi zaten telefon aldıktan sonra ayarlardan bakacağız diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Faturanın üzerinde yazması zorunlu. MustFeeling dedi: benim hat annemin üzerine telefonu aldıktn sonra kendi üstüme geçirsem olurmu Genişletmek için tıkla... Sanırım oluyor olması lazım hocam. Servis sağlayıcınızla görüşürseniz daha kesin bir bilgi alabilirsiniz.
Fall Before Me dedi: IMEI'yi zaten telefon aldıktan sonra ayarlardan bakacağız diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Faturanın üzerinde yazması zorunlu. MustFeeling dedi: benim hat annemin üzerine telefonu aldıktn sonra kendi üstüme geçirsem olurmu Genişletmek için tıkla... Sanırım oluyor olması lazım hocam. Servis sağlayıcınızla görüşürseniz daha kesin bir bilgi alabilirsiniz.
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 13 Kasım 2023 #13 Wicker10 dedi: Amazon faturaya IMEI koymuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım birçok müşterimiz aldı sıkıntı çıkmadı var diyor.
Wicker10 dedi: Amazon faturaya IMEI koymuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım birçok müşterimiz aldı sıkıntı çıkmadı var diyor.
Wicker10 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #14 Fall Before Me dedi: Müşteri hizmetlerini aradım birçok müşterimiz aldı sıkıntı çıkmadı var diyor. Genişletmek için tıkla... Daha iade süreci başlamadı. Sıkıntı çıkıp çıkmadığını nerden biliyorlarmış? https://gsbbiz.gsb.gov.tr
Fall Before Me dedi: Müşteri hizmetlerini aradım birçok müşterimiz aldı sıkıntı çıkmadı var diyor. Genişletmek için tıkla... Daha iade süreci başlamadı. Sıkıntı çıkıp çıkmadığını nerden biliyorlarmış? https://gsbbiz.gsb.gov.tr
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 13 Kasım 2023 #15 Wicker10 dedi: Daha iade süreci başlamadı. Sıkıntı çıkıp çıkmadığını nerden biliyorlarmış? https://gsbbiz.gsb.gov.tr Eki Görüntüle 2013128 Genişletmek için tıkla... Ben 3-4 gün önce denediğimde başvuru sayfası açılıyordu. Ne yapacağımızı şaşırdık
Wicker10 dedi: Daha iade süreci başlamadı. Sıkıntı çıkıp çıkmadığını nerden biliyorlarmış? https://gsbbiz.gsb.gov.tr Eki Görüntüle 2013128 Genişletmek için tıkla... Ben 3-4 gün önce denediğimde başvuru sayfası açılıyordu. Ne yapacağımızı şaşırdık
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 13 Kasım 2023 #16 Nasy amazona özel %15 indirim de geldi daha uyguna geliyor telefon. ama telefodna geçerlimi acaba Dosya Ekleri photo_2023-11-13_17-21-15.jpg 86,1 KB · Görüntüleme: 58
sir heisenberg Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #17 Ben bu telefonu alsam kardeşim kullansa olur mu acaba? Kardeşimin hattını kendi üstüme alsam olur mu?
Ben bu telefonu alsam kardeşim kullansa olur mu acaba? Kardeşimin hattını kendi üstüme alsam olur mu?
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 13 Kasım 2023 #18 sir heisenberg dedi: Ben bu telefonu alsam kardeşim kullansa olur mu acaba? Kardeşimin hattını kendi üstüme alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz
sir heisenberg dedi: Ben bu telefonu alsam kardeşim kullansa olur mu acaba? Kardeşimin hattını kendi üstüme alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz
sir heisenberg Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #19 MustFeeling dedi: Olmaz Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta kardeşimin hattı da babamın üstüne kayıtlı ve onu kendi üstüme geçireceğim. Yani benim hattım gibi olacak, dolayısıyla olması gerekmez mi?
MustFeeling dedi: Olmaz Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta kardeşimin hattı da babamın üstüne kayıtlı ve onu kendi üstüme geçireceğim. Yani benim hattım gibi olacak, dolayısıyla olması gerekmez mi?
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 13 Kasım 2023 #20 sir heisenberg dedi: Ama sonuçta kardeşimin hattı da babamın üstüne kayıtlı ve onu kendi üstüme geçireceğim. Yani benim hattım gibi olacak, dolayısıyla olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Olur, sallamış arkadaş.
sir heisenberg dedi: Ama sonuçta kardeşimin hattı da babamın üstüne kayıtlı ve onu kendi üstüme geçireceğim. Yani benim hattım gibi olacak, dolayısıyla olması gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Olur, sallamış arkadaş.