BabaBoi06 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #11 eyupensar98 dedi: Bu telefonlar 2bin TL mi? Ayrıca bakanlık açıklama yapmadan neden araştırmaya girdin belki bütün telefonlar vergisiz olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam vergisiz hali ile 2 bin TL oluyor.
eyupensar98 dedi: Bu telefonlar 2bin TL mi? Ayrıca bakanlık açıklama yapmadan neden araştırmaya girdin belki bütün telefonlar vergisiz olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırsam vergisiz hali ile 2 bin TL oluyor.
no name13 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 151 22 Ağustos 2023 #12 Ertenal dedi: Daha belli olmadı ki? Genişletmek için tıkla... Bende onu diyorum.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.595 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 22 Ağustos 2023 #13 polathetaco dedi: Hocam sanırsam vergisiz hali ile 2 bin TL oluyor. Genişletmek için tıkla... Vergi %100 yani 10bin TL'lik telefonlar var orada onların vergisizi 5 bin TL.
polathetaco dedi: Hocam sanırsam vergisiz hali ile 2 bin TL oluyor. Genişletmek için tıkla... Vergi %100 yani 10bin TL'lik telefonlar var orada onların vergisizi 5 bin TL.
BabaBoi06 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #14 no name13 dedi: Hocam bu 2000TL ve yerli olayı yalan. Daha açıklanmadı beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam "yerli" olan kısmı sadece Türkiye de üretildiği için yerli deniliyor. Yoksa tapusu bizim değil zaten.
no name13 dedi: Hocam bu 2000TL ve yerli olayı yalan. Daha açıklanmadı beklemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam "yerli" olan kısmı sadece Türkiye de üretildiği için yerli deniliyor. Yoksa tapusu bizim değil zaten.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.595 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 22 Ağustos 2023 #15 polathetaco dedi: Hocam "yerli" olan kısmı sadece Türkiye de üretildiği için yerli deniliyor. Yoksa tapusu bizim değil zaten. Genişletmek için tıkla... Tapu demiyor o da zaten, böyle bir açıklama yok sadece haber kanalının haberi bu demek istiyor.
polathetaco dedi: Hocam "yerli" olan kısmı sadece Türkiye de üretildiği için yerli deniliyor. Yoksa tapusu bizim değil zaten. Genişletmek için tıkla... Tapu demiyor o da zaten, böyle bir açıklama yok sadece haber kanalının haberi bu demek istiyor.