Vergisiz telefon önerisi

Barney28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar vergisiz telefon indiriminden yararlanmak için telefon bakıyorum ama tercih edebileceğim kısıtlı sayıda telefon var ve ilgimi çeken sadece 2 telefon oldu. Bu ikisi alınır mı? Veya herhangi bir telefon önerebilir misin oyun oynayan biriyim ama çok değil daha çok sosyal medyada gezinmek film dizi izlemek için kullanırım.
Hangisi daha iyidir?
Ayrıyeten bir sorum daha var Samsung Galaxy A34 de almayı düşünüyorum bütçem var sizce tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?

A34 almanız daha iyi olur.

Samsung'un sitesinden A34 ve Buds 2 hediyeli al bütçen varsa. Eğitim programı indirimi ile.

Buds 2 hediyesini Samsung web sitesi dışında satın aldığımızda talep edebiliyor muyuz?

Yok sadece sitede.

Eğitim programı ile nasıl alacağım sitesinden?Samsung Shop Türkiye | Mobil | Telefon | TV | Beyaz Eşya sitesini buldum ama buradan nereye girip alacağım tam anlayamadım süreç nasıl işliyor tam olarak?

Samsungshop.com a gir orada eğitim programı yeri var oradan T.C. ile belge barkodu istiyor onları yaz bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…