Vergisiz telefon önerisi

Benim bildiğim kadarıyla 9500 TL üstü vergi indiriminden yararlanamıyor.

Evet öyle ama eğer attığım 2 telefondan daha iyi ise A34 daha sonradan pişman olmamak için A34 alacağım.

Evet öyle ama eğer attığım 2 telefondan daha iyi ise A34 daha sonradan pişman olmamak için A34 alacağım.
A34 2 kere 9499₺ fiyata düştü, beklersen yine düşecek amazonda büyük ihtimalle. Vergi mükellefi olmak için pcden giriş yapıp tcni falan eklemen lazım hallet onları beklemede kal. (Tecno Camon 20 Pro da güzel cihaz)

Eski telefonunu Samsung'a verip fiyatı 9500 TL'ye indirmeye çalış. Eğer indirebilirsen 5500 TL vergi indirimiyle 4000 TL'ye satın alırsın.

Kendi telefonumu kabul etmiyorlar galiba eski diye bulamadım kendi modelimi. GM 21 Plus kullanıyorum şu anda.

Tahmini ne zaman düşer? Bir de T.C. Mi amazona mı ekleyeceğim o dediğini nereden yapmam lazım. Ayrıyeten tavsiye ettiğin telefonun markasını ilk defa duyuyorum A34'ten pek bir farkı yok ise eğer samsunga güvendiğimden dolayı tercihimi A34'ten kullanacağım.

A34 daha iyi bir cihaz zaten.

Bilgisayardan amazona giriyorsun (telefon chromedan da girebilirsin ama üç tık tıklayıp masaüstü sitesi seç demen lazım) giriş yapıyorsun. Hesap ve listeler kısmına tıklıyorsun, sonrasında hesabım sağ ortada sipariş ve alışveriş tercihleri kısmında vergi mükellefi ve fatura bilgileri yazıyor ona tıklayıp yeni vergi kaydı ekliyorsun isim soyisim tc hepsini yaz.

Teşekkürler peki bunları yaptıktan sonraki süreç tam olarak nasıl işliyor? İndirime girdi diyelim satın aldım sonra bir şey yapmam gerekiyor mu?

Fiyatı 12.499 gösteriyor indirimle kaça düşecek bu fiyat?
https://www.hepsiburada.com/samsung...am-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC000040I6N2 Hepsiburada'da fiyatı daha ucuz buradan almam daha mantıklı değil mi?

Fiyatı 12.499 gösteriyor indirimle kaça düşecek bu fiyat?
https://www.hepsiburada.com/samsung...am-samsung-turkiye-garantili-pm-HBC000040I6N2 Hepsiburada'da fiyatı daha ucuz buradan almam daha mantıklı değil mi?

10.249 TL'ye düşüyor Buds 2 de 1500 TL. Telefon 8K ya geliyor diyebiliriz.

Teşekkürler peki bunları yaptıktan sonraki süreç tam olarak nasıl işliyor?
Yap, amazonda indirimi bekle. 9499₺ altına düştüğü zaman sipariş et. Sipariş ettikten hemen sonra müşteri hizmetlerine faturana IMEI bilgilerinin eklenmesini talep ettiğini belirtiyorsun. 2-3 gün içinde cihaz elinde oluyor. (Kampanyadan kaynaklı yoğunluk) Teslim edildikten sonra 72 saat içerisinde de faturan düzenleniyor. Faturan düzenlene kadar bekle, açma. Faturan düzenlenince kontrol et, isim soyisim, TC kimlik, IMEI bilgisi, satın alım tarihi, tutar vs. Hepsi doğruysa https://gsbbiz.gsb.gov.tr/ sitesinden telefon desteği başvurusu kısmından adım adım başvurunu yapıyorsun.

10.249 TL'ye düşüyor Buds 2 de 1500 TL. Telefon 8K ya geliyor diyebiliriz.
Ancak vergi indiriminden faydalanamazsın. 9500 üstü olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…