Çözüldü Vergisiz telefon sahibi ile hat sahibi farklı olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet Akif T

Hectopat
Yer
Malatya/Yeşilyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15)
Meslek
Öğrenci
İnternette araştırdım bulamadım, vergisiz telefonu alan kişi ile telefona takılı hat başka kişinin olursa ne oluyor?

Çözüm
İnternette araştırdım bulamadım, vergisiz telefonu alan kişi ile telefona takılı hat başka kişinin olursa ne oluyor?

Hattı o telefonda kullanamazsınız. Vergisiz telefonda faturada adı geçen kişi hattın sahibi olmak zorunda. Bunun tespiti yapılabiliyormuş. Birinin dediğine göre de eğer tespit edilirse vergisi falan ödenmesi gerekiyormuş. Bunun doğruluğuna kanaat getiremiyorum.

Hattı o telefonda kullanamazsınız. Vergisiz telefonda faturada adı geçen kişi hattın sahibi olmak zorunda. Bunun tespiti yapılabiliyormuş. Birinin dediğine göre de eğer tespit edilirse vergisi falan ödenmesi gerekiyormuş. Bunun doğruluğuna kanaat getiremiyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı