Vergisiz telefon satışları başladı mı?

Daiquiri

Hectopat
Bugün Teknosa magazasina gittim. Vergi indirimli telefonları sordum. Bize henüz bir bilgi gelmedi dediler. Şu an girip 9500TL altı bir telefon alsam yararlanabilecek miyim? Başladı mı kesin olarak?

Yanlış bilgi
Bugün Teknosa magazasina gittim. Vergi indirimli telefonları sordum. Bize henüz bir bilgi gelmedi dediler. Şu an girip 9500TL altı bir telefon alsam yararlanabilecek miyim? Başladı mı kesin olarak?
Seneye başlaması gerek diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefonu indirimli almayacaksın zaten. 9500TL altı herhangi bir sıfır telefonu alıp gsbbiz üzerinden başvurusunu yapacaksın (açıldığında) sana iade yapacaklar.

1 Kasım itibari ile başladı fakat konu ile ilgili hiçbir bilgi veya yönlendirme paylaşılmadı devlet tarafından. Şuanda almanı önermem.

Kardeşim telefonu gidip alıyorsun gbiz uygulamasından vergi iadesini oradan üye olup alıyorsun alma işlemide aldığın fatura vs bilgileri soruluyor telefonun IMEI'si falan işlem böyle işliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…