Vergisiz telefonu başkası kullanabilir mi?

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Vergisiz telefonu başkasının öğrenci hakkıyla alsak ama ben kullansam ne olur? Bir ceza olur mu?

Yasak değil hocam niye yasak olsun ki? Ve hayır tabii ki de ihtiyacınız olduğu için gülmedim yanlış anladıysanız kusura bakmayın.
Başka yerlerde ceza çıkıyor misliyle alıyor gibi şeyler gördüm hocam. Dalga geçiyorsunuz sandım pardon.

Merhaba dostlar. Vergisiz telefonu başkasının öğrenci hakkıyla alsak ama ben kullansam ne olur? Bir ceza olur mu?

Sorun olmaz fakat bu noktada telefon kimin üstüneyse o kişiye ait SIM kartı harici telefondan şebeke alamazsınız. Yani telefonu aldın kendi hattını aldın taktın şebeke gelmez.

Sorun olmaz fakat bu noktada telefon kimin üstüneyse o kişiye ait SIM kartı harici telefondan şebeke alamazsınız. Yani telefonu aldın kendi hattını aldın taktın şebeke gelmez.
E ne yapmamız lazim hocam ?

Hocam ablamdan yararlanarak alıcaz ama ben kullanıcam. Hat onun üzerine olsa ama numara benim numaram olsa kullanabiliyor muyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…