yasinbmt00 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #1 Bir kurs takip ediyorum, Anaconda-Spyder kullaniyor. Sektorde de boyle mi? Neye alismak mantikli? Normalde PyCharm kullaniyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2024
Bir kurs takip ediyorum, Anaconda-Spyder kullaniyor. Sektorde de boyle mi? Neye alismak mantikli? Normalde PyCharm kullaniyordum.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2024 #2 PyCharm kullanabilirsiniz. Sektörde o tercih ediliyor diye biliyorum.
ibrahimY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #3 İnteraktif olanlar daha mantıklı bu alan için, işleri kolaylaştırıyor. Colab, Jupyter kullanılabilir, Spyder da bunlar gibi sanırsam.
İnteraktif olanlar daha mantıklı bu alan için, işleri kolaylaştırıyor. Colab, Jupyter kullanılabilir, Spyder da bunlar gibi sanırsam.
yasinbmt00 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #4 GremoryRias dedi: PyCharm kullanabilirsiniz. Sektörde o tercih ediliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ucretli diye emin olamadim.
GremoryRias dedi: PyCharm kullanabilirsiniz. Sektörde o tercih ediliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ucretli diye emin olamadim.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.575 Makaleler 1 Çözümler 81 5 Nisan 2024 #5 PyCharm. Sirket IDE lisansini temin eder senin icin, kendin de alabilirsin.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.188 Makaleler 3 Çözümler 83 5 Nisan 2024 #6 yasinbmt00 dedi: Ucretli diye emin olamadim. Genişletmek için tıkla... Community versiyonunu kullanabilirsin. Arada hem aman amanlık bir fark yok hem de ücretsiz.
yasinbmt00 dedi: Ucretli diye emin olamadim. Genişletmek için tıkla... Community versiyonunu kullanabilirsin. Arada hem aman amanlık bir fark yok hem de ücretsiz.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 6 Nisan 2024 #7 yasinbmt00 dedi: Bir kurs takip ediyorum, Anaconda-Spyder kullaniyor. Sektorde de boyle mi? Neye alismak mantikli? Normalde PyCharm kullaniyordum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak PyCharm. Ancak şirketten şirkete değişebilir.
yasinbmt00 dedi: Bir kurs takip ediyorum, Anaconda-Spyder kullaniyor. Sektorde de boyle mi? Neye alismak mantikli? Normalde PyCharm kullaniyordum. Genişletmek için tıkla... Genel olarak PyCharm. Ancak şirketten şirkete değişebilir.