349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 20 Ağustos 2020 #1 NTFS ile ext4'ün arasındaki fark nedir? Veri depolamak için hangisi daha uygundur?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 20 Ağustos 2020 #2 Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Eğer Linux ise kesinlikle ext4, Windows ise de NTFS.
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 20 Ağustos 2020 #3 The Anorak dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Eğer Linux ise kesinlikle ext4, Windows ise de NTFS. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda iki işletim sistemi de mevcut.
The Anorak dedi: Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Eğer Linux ise kesinlikle ext4, Windows ise de NTFS. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda iki işletim sistemi de mevcut.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 20 Ağustos 2020 #4 349398 dedi: Bilgisayarımda iki işletim sistemi de mevcut. Genişletmek için tıkla... O zaman exFAT öneririm. Dosya Sistemleri hakkında güzel bir video. En çok kullanılan File System'ların özellikleri ve farklarını inceliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 20 Ağustos 2020
349398 dedi: Bilgisayarımda iki işletim sistemi de mevcut. Genişletmek için tıkla... O zaman exFAT öneririm. Dosya Sistemleri hakkında güzel bir video. En çok kullanılan File System'ların özellikleri ve farklarını inceliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 20 Ağustos 2020 #5 The Anorak dedi: O zaman exFAT öneririm. Dosya Sistemleri hakkında güzel bir video. En çok kullanılan File System'ların özellikleri ve farklarını inceliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, sağ olun.
The Anorak dedi: O zaman exFAT öneririm. Dosya Sistemleri hakkında güzel bir video. En çok kullanılan File System'ların özellikleri ve farklarını inceliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, sağ olun.