Veri Depolama Takıntısı

Makaleler
49
Merhaba,

Bir yıldır annemle kavga ediyoruz ben Drive'dan depolama alacağım diye. 100 GB aldım. Şansıma deneme sürümü çıktı. Aldım. Ama geri iptal ettim. Para da almadılar. 3 Haziran'da süresi bitecek. 3 Haziran'a kadar 100 GB aktif durumda olacak ve sonrasında tekrar 15 GB'ye geri dönecek.

Telefonda olsa olsa 15 GB veri vardır. 15 GB'yi bile geçmez. Telefonumun hafızası 128 GB. Yeteceğini biliyorum ama yetmeyecekmiş gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalı? 15 GB için almaya değer mi?

Ben ilk başlarda mantıklı derken gerek yok demeye başladım. Alacağım depolama alanı 2 şişe bira parası. Ayrıca bu yıllık vereceğim; 60 TL olarak. Bana sonradan saçma geldi. Sizce?

Bir yıldır annemle kavga ediyoruz ben Drive'dan depolama alacağım diye.
Hocam alınır mısınız bilemem ama gerçekten amaçsız bir tartışma. 100 GB Drive alanı 5.79 TL. Gerçekten yani o kadar fark etmeyecek bir rakam ki isterseniz mobil ödemede bırakıp kullanmaya devam edebilirsiniz. 5.79 TL çok bir şey ifade etmiyor.
Telefonda olsa olsa 15 GB veri vardır. 15 GB'yi bile geçmez. Telefonumun hafızası 128 GB. Yeteceğini biliyorum ama yetmeyecekmiş gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalı? 15 GB için almaya değer mi?
100 GB epey rahat olur. Benim telefonum da 128 GB ve 100 GB Drive depolama alanım var. Özellikle fotoğrafları yedeklerken içim rahat oluyor. Telefonun başına bir şey gelse hiç değilse anılarım orada duruyor olacak.
Ben ilk başlarda mantıklı derken gerek yok demeye başladım. Alacağım depolama alanı 2 şişe bira parası. Ayrıca bu yıllık vereceğim; 60 TL olarak. Bana sonradan saçma geldi. Sizce?
Hatta eğer gerçekten depolama ihtiyacı varsa 200 GB bile alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı