Veri kaybetmeden Windows 11'den Windows 10'a geçme

ozeryunusemre555

Hectopat
Daha fazla  
Bir hata yapıp Windows 11 yükledim fakat çok gereksiz ve bir sürü hata var oyunlar açılmıyor ve ben bununla uğraşmak istemiyorum. Windows 11'e geçeli 10 günden fazla olduğu için geri yükleme olmuyor Microsoft'un kendi sitesinden indireceğim zamanda her şeyi kaldır seçeneği aktif sadece ve önemli dosyalarım var silmek istemiyorum onları kaybetmeden nasıl Windows 10'a geçiş yapabilirim?

Geçemezsiniz.

Harddiskinizi bölüp kaybetmek istemediğiniz verileri bölünmüş kısma atın. Kurulum ekranında böldüğünüz disk bölümünü silmeden kurulum yapabilirsiniz.

Temiz kurulum yapsaydınız hiçbir sorunla karşılaşmazdınız. Çünkü Windows 11 de sorunların neredeyse tamamı çözüldü.
Ben yükseltme ile geçtim yine sorun yok.

Sadece animasyon sorunları devam ediyor.

Keşke temiz kurulumla geçseydiniz yükseltmeyle oluşuyor bu sorunların hepsi. Temiz kurulum çakarsanız çözülür bu sorunlar. Fakat ısrarla 10'a geri döneceğim derseniz temiz kurulum çakacaksınız her türlü.

Şunu sormak istiyorum Dosyalarımı D diskine yedeklediğimde silinmiyor mu format atınca hangi disk silinmiyor ona göre o diske yedekleyeyim

Temiz kurulum yapsaydınız hiçbir sorunla karşılaşmazdınız. Çünkü Windows 11 de sorunların neredeyse tamamı çözüldü.
Valorant vb.oyunlar açılmıyor BİOS dan çözümü var Windows 10 da varken neden ugrasayim ki

Harddiskinizi bölüp kaybetmek istemediğiniz verileri bölünmüş kısma atın. Kurulum ekranında böldüğünüz disk bölümünü silmeden kurulum yapabilirsiniz.
Biraz açıklar mısınız nasıl oluyor o olay

Bir sürü yol var hocam hard diske yedekleme, Buluta yedekleme, Flash a yedekleme fakat dosyalar fazla büyükler hard diskim var ama kablom yok en son çare kablo alacağım

Nasıl olacak???

Son düzenleme:
Secure boot u açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…