Veri kaybı olmadan Flash belleğin yarısını FAT32 yarısını NTFS yapmak mümkün mü?

By Maskely

Hectopat
Daha fazla  
Flaşı ikiye böldüm disk yönetim bölümünde siyah gösterilen kısmı FAT32 yaparsam öbür bölümdeki dosyalar silinir mi? Öbür bölümde yedekleyemeyeceğim kadar büyük ve önemli dosyalarım var.

1726076270314.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey olmaz. Yapabilirsiniz.
Ntfs - Fat32 veya Exfat dosya formatlarında gönül rahatlığı ile biçimlendirebilirsiniz.
Diğer kısmın üzerinde etkisi olmaz. Normal bir şekilde kullanmaya edersiniz.

Yaptım veri kaybı olmadı ama rufus flaş belleği bir bütün olarak görüyor nasıl ayırdığım kısmı farklı bir flaş bellek olarak görmesini sağlarım? Fat32 olan bölüme iso dosyası yazdırmak istiyorum.

Yaptım veri kaybı olmadı ama rufus flaş belleği bir bütün olarak görüyor nasıl ayırdığım kısmı farklı bir flaş bellek olarak görmesini sağlarım? Fat32 olan bölüme iso dosyası yazdırmak istiyorum.
Bunu yapamazsınız.

Usb belleği hem kurulum için kullanmak hem de normal bir şekilde kullanmak istiyorsanız Rufus değil Ventoy kullanmalısınız.

Ancakkkkkk içinde mevcut veri varken Ventoy da bunu yapamaz. Ventoy da tüm belleği siler. Farkı şu. Ventoy sonrasında USB belleği hem kurulumlar için hem de aynen normal bir USB bellek gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı