Windows 10 kullanıcısıyım. UEFI'ye geçiş yapmak istiyorum. Fakat 500GB tek HDD'im var. İçindeki verilerin silimeden MBR formatımı ne deniyor bilmiyorum onu GPT yapmak istiyorum.
3. Jen. Intel® 22nm İşlemci ve 2. Jen. Intel® Core™ İşlemci Desteği(LGA1155 soket) İşlemciye entegre, geliştirilmiş Intel HD Graphics 2000/3000 Supports 3rd generation PCI-Express interface Daha berrak bir HD Video gösterimi için DVI arayüz Yeni Ultra Durable 4 dizaynı Eşsiz On/Off Charge...
MiniTool Partition Wizard, en başarılı disk yönetim programlarındandır. Bu uygulama sayesinde, disk bölme, disk sıfırlama ve disk klonlama işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.
www.technopat.net
Kapalı olmasının sebebi Windows disk yönetiminde diski silmeden bölümleme stilini değiştirememeniz.
3. Jen. Intel® 22nm İşlemci ve 2. Jen. Intel® Core™ İşlemci Desteği(LGA1155 soket) İşlemciye entegre, geliştirilmiş Intel HD Graphics 2000/3000 Supports 3rd generation PCI-Express interface Daha berrak bir HD Video gösterimi için DVI arayüz Yeni Ultra Durable 4 dizaynı Eşsiz On/Off Charge...
Konuyu hortlatmak gibi olmasın fakat,
Tastamamen aynı anakarta sahibim, benimki de Gigabyte H61m s2pv rev 2.2. fakat konuştuğunuz yöntemle o uygulamadan MBR'yi GPT'ye çevirdiğimizde diskdeki veriler siliniyor mu acaba?