Veri kaybı olmadan Windows 11'den Windows 10'a nasıl geri dönülür?

andrewgarfield

Megapat
Bu Windows 11'e neden geçtim bilmiyorum, gerçekten saçmalık ama şu an bilgisayarımda tarayıcı bile donuyor. Görev çubuğu adam akıllı çalışmıyor, bir sürü uygulama bozuk. Windows 10'a geri dönmek istiyorum ama daha hiçbir şeye dokunmamış olmama rağmen geri dön devre dışı görünüyor. Bu durumda veri kaybetmeden nasıl Windows 10'a geri döneceğim?

1673807294547.png

Bu Windows 11'e neden geçtim bilmiyorum, gerçekten saçmalık ama şu an bilgisayarımda tarayıcı bile donuyor. Görev çubuğu adamakıllı çalışmıyor, bir sürü uygulama bozuk. Windows 10'a geri dönmek istiyorum ama daha hiçbir şeye dokunmamış olmama rağmen geri dön devre dışı görünüyor. Bu durumda veri kaybetmeden nasıl Windows 10'a geri döneceğim?

Eki Görüntüle 1634246

Hocam harici bir disk veya flashbellekle dosyalarınızı taşımak dışında bir seçenek olduğunu düşünmüyorum.

Windows'da yükseltme de yapsanız downgrade de yapsanız temiz kurulum yapmanız şart. Yoksa şu an yaşadığınız gibi binlerce çeşit problem yaşayabilirsiniz.

Dosyalarınızı varsa D yerel diskine yedekleyip, Windows'un bulunduğu diske temiz kurulum yapın.

Bu Windows 11'e neden geçtim bilmiyorum, gerçekten saçmalık ama şu an bilgisayarımda tarayıcı bile donuyor. Görev çubuğu adamakıllı çalışmıyor, bir sürü uygulama bozuk. Windows 10'a geri dönmek istiyorum ama daha hiçbir şeye dokunmamış olmama rağmen geri dön devre dışı görünüyor. Bu durumda veri kaybetmeden nasıl Windows 10'a geri döneceğim?

Eki Görüntüle 1634246

Kusura bakmayın merakımdan dolayı soruyorum neden geçiyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı