Adoness Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Resimdeki gibi bir uygulama yaptım fakat uygulamanın açılıp kapanınca kaydedilen verilerin kaydedildiği tarihe yazılmasını istiyorum nasıl yapacağım? Kodlar TXT dosyasında. Dosya Ekleri 1.png 38,5 KB · Görüntüleme: 53 Yeni Metin Belgesi.txt 7,7 KB · Görüntüleme: 38
Resimdeki gibi bir uygulama yaptım fakat uygulamanın açılıp kapanınca kaydedilen verilerin kaydedildiği tarihe yazılmasını istiyorum nasıl yapacağım? Kodlar TXT dosyasında.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.773 Çözümler 22 26 Haziran 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilir.