Hypnos41 Femtopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Merhaba, elimde dosya boyutu oldukça büyük bir veri tabanı var ve bunu nasıl açabileceğimi bilmiyorum, SQL server gibi büyük bir uyugulama kurmak istemiyorum. Bu yüzden localhost vs. üzerinde çalışabilen bir formül var mıdır? İyi sosyaller Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2023
Merhaba, elimde dosya boyutu oldukça büyük bir veri tabanı var ve bunu nasıl açabileceğimi bilmiyorum, SQL server gibi büyük bir uyugulama kurmak istemiyorum. Bu yüzden localhost vs. üzerinde çalışabilen bir formül var mıdır? İyi sosyaller
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 17 Ocak 2023 #2 Veritabanının hangi platformda oluşturulduğu önemli. Nedir bu "oldukça büyük" veritabanı?
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 Phpmyadmin den yapılabileceğini düşünüyorum ama hangi program ile oluşturdunuz ?
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 18 Ocak 2023 #4 Kendi oluşturduğu bir veritabanı olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle dark webde dolanan illegal veritabanlarından biridir.
Kendi oluşturduğu bir veritabanı olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle dark webde dolanan illegal veritabanlarından biridir.
Hypnos41 Femtopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #5 Doğu Eşrefoğlu dedi: Kendi oluşturduğu bir veri tabanı olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle Dark webde dolanan illegal veritabanlarından biridir. Genişletmek için tıkla... Kendim oluşturmadım evet. Fakat sadece bir okul projesi bu kadar paronayak olmaya gerek yok Boyutu 10GB olduğu için PhpMyAdmin ile açmam mümkün değil. Son düzenleme: 21 Ocak 2023
Doğu Eşrefoğlu dedi: Kendi oluşturduğu bir veri tabanı olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle Dark webde dolanan illegal veritabanlarından biridir. Genişletmek için tıkla... Kendim oluşturmadım evet. Fakat sadece bir okul projesi bu kadar paronayak olmaya gerek yok Boyutu 10GB olduğu için PhpMyAdmin ile açmam mümkün değil.
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 23 Ocak 2023 #6 Okul projesi ise ne ile oluşturulduğunu nasıl bilmiyorsunuz peki? Okul projesi için alelade bir veritabanı kullanılmaz kanımca.
Okul projesi ise ne ile oluşturulduğunu nasıl bilmiyorsunuz peki? Okul projesi için alelade bir veritabanı kullanılmaz kanımca.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.540 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #7 Ne oldugundan haberinizin bile olmadigi 10 GB boyutunda bir veritabanini acmak icin yardim istiyorsunuz. Dogru mu anladim?
Ne oldugundan haberinizin bile olmadigi 10 GB boyutunda bir veritabanini acmak icin yardim istiyorsunuz. Dogru mu anladim?