Veri Tabanı Programcılığı Okumak

ErdemGülez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi ben bilişim bölümü okuyup Veri Tabanı Programcılığı seçmeyi düşünmekteyim lakin anadolu lisesindeyim, 9.sınıfım ve okulumda bilişim bölümü bulunmamakta Herhangi bir mesleki ve anadolu teknik lisesine nakil aldırıp bilişim bölümü sonrada Veri Tabanı Programcılığı seçmeyi düşünüyorum. Sizce bunu yapmak doğru bir kararmıdır eğer doğru ise bir sorum olacak.

Üniversite okuma şansım olur mu ?
Ya da üniversite okumama gerek kalır mı, maaşı iyi bir iş bulur muyum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendini geliştirirsen neden olmasın. Bende sırasıyla Veritabanı Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı ve Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum ama sektörde iş bulabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor ve imkansız bir hale geliyor. Ben aylardır iş bulamadım

@ErdemGülez Her şeyden önce çok iyi düşünmeli ve karar vermelisin daha yolun başında olduğun için başlarda bir hevesle başlarsın ama işin sonuna yaklaştıkça sektörde iş bulup bulamamakta var. Ben şimdiden söyleyeyimde neden kimse söylemedi demez ona göre kendini hazırlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…