M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #1 Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sistem tavsiyesi istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ederim. Sistemin işlemcisi amd olursa sevinirim.
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sistem tavsiyesi istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ederim. Sistemin işlemcisi amd olursa sevinirim.
M Mert Ercan Ziyaretçi 18 Mart 2014 #2 Veritabanı ve oyun için? Çok açıklayıcı bir başlık olmuş... Veritabanı'nı biraz açın, ne yapacaksınız bu bilgisayar ile?
Veritabanı ve oyun için? Çok açıklayıcı bir başlık olmuş... Veritabanı'nı biraz açın, ne yapacaksınız bu bilgisayar ile?
KS KS M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #3 Silinen üye dedi: Veritabanı ve oyun için? Çok açıklayıcı bir başlık olmuş... Veritabanı'nı biraz açın, ne yapacaksınız bu bilgisayar ile? Genişletmek için tıkla... Bir yandan program yazmak için bazen de oyun oynamak için sistem toplayacağım.
Silinen üye dedi: Veritabanı ve oyun için? Çok açıklayıcı bir başlık olmuş... Veritabanı'nı biraz açın, ne yapacaksınız bu bilgisayar ile? Genişletmek için tıkla... Bir yandan program yazmak için bazen de oyun oynamak için sistem toplayacağım.
M Mert Ercan Ziyaretçi 18 Mart 2014 #4 Silinen üye dedi: Bir yandan program yazmak için bazen de oyun oynamak için sistem toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Peki, o zaman pentium bile kullanabilirsiniz. 2.000 TL bütçe ile benden sonra gelecek arkadaşlar güzel bir sistem toplayacaktır.
Silinen üye dedi: Bir yandan program yazmak için bazen de oyun oynamak için sistem toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Peki, o zaman pentium bile kullanabilirsiniz. 2.000 TL bütçe ile benden sonra gelecek arkadaşlar güzel bir sistem toplayacaktır.
KS KS M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #5 Sistem önerisi bekliyorum.
KS KS M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #7 Teşekkür ederim. Başka önerisi olan var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2014
M Mert Ercan Ziyaretçi 18 Mart 2014 #8 Silinen üye dedi: Sistem önerisi için teşekkürler ama r9 270 ile r9 270x arasında ne tür bir fark vardır. Genişletmek için tıkla... 1-2 FPS ve 100 TL. ASUS R9 270 Direct CU II OC 2 GB Review | techPowerUp İnceleme sonuçlarına bakabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Sistem önerisi için teşekkürler ama r9 270 ile r9 270x arasında ne tür bir fark vardır. Genişletmek için tıkla... 1-2 FPS ve 100 TL. ASUS R9 270 Direct CU II OC 2 GB Review | techPowerUp İnceleme sonuçlarına bakabilirsiniz.
KS KS M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2014 #9 Anladım peki önereceğin bir monitör var mı ?