"*VERİFİCATİON*" SMS'i ne anlama geliyor?

AslıAaslı

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sabah arkadaşımdan art arda üç tane.

*VERİFİCATİON*
*VERİFİCATİON*
*VERİFİCATİON*

Diye SMS aldım. Bu ne diye sordum, ben atmadım dedi. Nasıl olduğunu bilmiyoruz. Bu ne anlama geliyor bilen var mı?

Hocam arkadaşınız sizinle eğlenmiyorsa telefonuna virüs bulaşmış olabilir. Ondan aldığnız hiçbir APK dosyasını yüklemeyin ve telefonunuza antivirüs indirip tarama yapın. (Kaspersky öneririm ama ücretsiz olarak KeepClean de Kaspersky tabanlı olduğunu iddia ediyor.)

Arkadaşım benimle eğlenmiyor eminim ve işin tuhaf yanı bu attığı mesajlar onda gözükmüyor tek bende gözüküyor. Çok ilginç.

Keepclean'i denedik bir şey çıkmadı. Virüs yok gibi duruyor.

Arkadaşım benimle eğlenmiyor eminim ve işin tuhaf yanı bu attığı mesajlar onda gözükmüyor tek bende gözüküyor. Çok ilginç.

Hocam onun mesaj atması ve onun mesajı görmemesi onun telefonunda virüs olmasına işaret.
Çoğu truva virüsü ve worm bu yöntemle APK vs. gönderiyor.
Arkadaşınız da virüs taraması yapsın. Onda da virüs çıkmazsa farklı antivirüsler deneyin sonuca ulaşamazsanız arkadaşınız telefonunu formatlasın.
İyi sosyaller.

Teşekkür ederiz. Birkaç tane daha denedik virüs programı ama bir şey çıkmıyor. En iyisi format sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…